App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont längst ner i ryggen

Hej. Undrar fall det är någon mer än jag som är i Gravidvecka 5 och redan ont i ryggen ? Längst ner och liten bit. Jag undrar om någon vet fall det går bra att använda vetekudde som man värmer i mikron går bra att använda ?! :)

2018-06-26
Anniemoa
Anniemoa
Bebis på 13 månader

Hade/har också ont i ryggen och magen ibland. Frågade min barnmorska om det var okej med värmd vetekudde och hon svarade "JA kör på det är skön" :) om du har ett badkar så rekommenderar jag också att ta ett varmt bad det är jätteskönt :)

2018-07-03
Sophira
Sophira

Hade också sån ryggvärk i svanken i början av denna graviditeten! Jag la in min vetekudde i frysen och la den under svanken när det var dax att sova! Så skönt☺️Är i vecka 12 nu och har inte ont längre👍

2018-06-27
8kee6
8kee6

Jag har också haft ont i nedre delen av ryggen sedan vecka 7 och jag använder mig av värmekudde och ligger med en kudde mellan benen när jag ligger på sidan för höftens skull :) Bågot som också kan hjälpa är lätta ryggövningar (träning) och sträcka ut ryggen när man ligger på sidan. Finns övningar du kan hitta på nätet för gravida med ryggbesvär :)

2018-06-27
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...