App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

SUA - någon annan som har detta?

Hej! Jag är gravid i vecka 27, bf 29 sept :) Fick på RUL veta att vår lilla flicka saknar ett blodkärl i navelsträngen, såkallat SUA. Någon annan som har detta eller som haft det på sin bebis? Vi är så oroliga!

2018-06-26
hasseltrassel
hasseltrassel
Barn på 3 år och 3 månader

Jag vet inte hur det gick för dem men jag hade precis SUA graviditet och under hela var allt i normer (alla ultraljud och magmätningar). Jag födde bebis en vecka efter förväntade datumet och utan minsta komplikationer. Det är en frisk kille, inga problem med något:)). De sade på sjukhuset att de flesta SUA graviditeter är exakt så dvs inte minsta problem. Jag var så klart orolig när jag var gravid, det kan man aldrig slippa.

2021-12-05
Amana
Amana
Bebis på 3 månader

Hur gick det för er? Har samma sak och ska snart in på extra ul 🙈

2021-12-03
Jejj
Jejj
Gravid i vecka 35

Vi hade de med vår lilla. Jag va sjukt orolig och läste så mkt tok på nätet. Förstår din oro till max. Jag va orolig hela graviditeten pga detta. I v 32 va vi på ett tillväxt ultraljud. Visade lite lägre än normalt. Föddes 2 veckor för tidigt och va helt normal. Storleksmässigt och fullt utvecklad. Inga konstigheter. Du ska se att de ordnar sig men som sagt, jag förstår din oro. Försök håll ut till nästa ultraljud. Prata även med din barnmorska om allt. Hen kanske kan stötta dig lite ❤️

2018-06-27
Mars2017
Mars2017

Har hört om det och läst en artikel där som sa att det var förhållandevis vanligt och ju tidigare det upptäcks desto större chans att det går bra. 2/3 barn föda utan komplikationer. Var ni fått tid till ett tillväxtUL? Tror det brukar göras runt v 32.

Jag har själv varit nervös för att min bebis ska ha det då hon är förhållandevis lite för sin ålder, men så växer barn väldigt olika efter v 22 enl min BM. Hoppas verkligen det kommer gå bra för er alla 3!

2018-06-26
EmmAllouche
EmmAllouche
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...