App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Psykisk misshandel av barn

Hej! Räknas detta som psykisk misshandel av barn? Man som styvmoder nedvärderar barnet dagligen, tvingar barnet att väga sig inför sina vänner, man ignorerar barnet och låtsas att det inte finns tillsammans med fadern på barnets födelsedag, man sätter på barnet (8år) string och ber barnet visa upp sig i dem, man sätter barnet på en stol minst 2 dagar i veckan och nedvärderar barnet tills att det har brutit ihop totalt. Säger att det är fel på barnet och att barnet är elakt fast barnet ej har gjort något, barnet är empatilöst pga att det tar ett glas vatten utan att fråga om styvmodern vill ha. Barnet blir förnedrat inför andra och ironi används ofta på barnets bekostnad. Barnet är idag 24 år och har problem med tillit, ångest, depression, dålig självkänsla med mera. Så, kan detta räknas som någon form av psykisk misshandel? Detta är också bara några få saker av allt som pågått under 16 års tid då barnet tillslut inte behövde åka dit mer.

2018-06-24
Bebis på 15 månader

Det är definitivt psykisk misshandel. Jag arbetar som socialsekreterare på en barn- och ungdomsenhet. En sådan anmälan skulle tas på största allvar! Fruktansvärt det du varit med om, man borde ha skyddat dig från denna hemska människa. Styrkekramar!

2018-06-26
Michaelala
Michaelala
Försöker

Usch jag blir så arg och ledsen! Så ledsen att du råkat ut för detta! ❤️ Jag önskar dig en bättre framtid och kom ihåg att du är värd allt bra och fint❤️❤️

2018-06-25
8kee6
8kee6

Tack Emma_isa❤️

2018-06-25
Bebis på 15 månader

Svar till alla: JAG är barnet! För att ingen har ingripit, har varit osäker själv på om det ”räknats” som psykisk misshandel. Men å andra sidan då skulle jag eller min partner aldrig behandla vårat barn på detta vis eller någon annan för den delen. Tack för att du önskade mig lycka till. Har resan psykologkontakt och medicinering för ångest. Ville på något vis få svar på mina tankar.

2018-06-25
Bebis på 15 månader

Jag antar att det är du som är det lilla barnet. Allt du beskriver är misshandel och det finns inget på jorden du kunnat gjort för att förtjäna det!!! Jag tycker att du ska ta kontakt med en samtalskontakt. Det lilla barnet inom dig är värt det men även du som ungvuxen. Lycka till i framtiden nu är det du som bestämmer hur folk ska behandla dig och det finns inget annat sätt än med respekt och kärlek! ❤️ Skickar styrkekramar.

2018-06-24
Emma_isa
Emma_isa

Allt är misshandel men att sätta på ett barn string och låta barnet visa upp sig är sexuellt övergrepp på barn!

2018-06-24
ojojojsan
ojojojsan

Jag förmodar att du är barnet som har blivit utsatt för detta. För att du ska kunna gå vidare läka och växa som människa så behöver du hjälp. Kontakta en psykolog på din vårdcentral. Hoppas att de blir bra.

2018-06-24
Isabell25
Isabell25

Håller med förgående ! Varför inte tagit tag i detta tidigare och den som varit tsm med ”styvmodern” varför inte lämnat henne! Barnen går ALLTID först!! Kan inte annat än och säga idiot. Ursäkta mig men ger man sig på barn då står det fan inte rätt till. Detta gjorde mig så fruktansvört frustrerad !!

2018-06-24
SaaraaErikssoon
SaaraaErikssoon

Men om barnet är 24 år varför i himmelen har man inte tagit tag i detta när det började ? Det är ju lika illa o stå vid sidan om och inte göra något om man vetat om problemet!!

2018-06-24
Linda911
Linda911
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...