App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skrikigt och gnälligt barn

Hej. Min bebis är 6 månader och har skrikigt och gnällt konstant i en månad tbx och vill ingenting, han är aldrig nöjd. Är det vanligt att dom kommer in i såna perioder eller kan det vara något jag borde söka upp?

2018-06-23
Jooseefiin
Jooseefiin
Barn på 2 år och 4 månader

Tänder kanske? annars har båda mina haft riktiga gnällperioder men det går över även om det inte känns så😭Min tös fyllde 2 i mars å hon har kommit in i världens ”kan själv” period och är lite smått galen,,det börjar trappa ner nu äntligen🤪Men kontakta bvc för råd och stöd!!!

2018-06-24
8kee6
8kee6

Ladda hem appen wonder weeks, utvecklingsfaserna varar en månad de flesta med dålig sömn, allmänt missnöje mm.sen är det olika hur bar reagerar. Sen kan det ju vara tillväxtfas, behov av mer näring, tänder på gång? Understimulerad? Överstimulerad? Följer hen sin viktkurva så är det nog inget fel utan något av det jag nämde. Utvecklingsfaserna med dottern var inte kul, på sonen märks de knappt. Men man kan alltid prata med bvc för råd och stöd!! Bebisarna kommer tyvärr utan manual 💕

2018-06-24
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 4 månader

Testa att ge mer mat. Massor med mat, torr blöja och lagom temperatur brukar ge effekt.

2018-06-23
solskensmamman
solskensmamman

Vi har en ettåring och vad jag kan minnas så har hon genomgått flera sådana perioder. Eller "faser". Säkert två eller tre stycken!

2018-06-23
Okonkret
Okonkret

Min tös är 4 månader och två veckor och hon skriker och gnäller koooonstant , sover knappt på dagarna och är aldrig nöjd :/ kanske någon fas ? Hoppas det iallafall

2018-06-23
Sabinanagy
Sabinanagy
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...