App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Få barn tätt?

Hej! Ni som fått barn tätt, hur har kroppen känts med andra graviditeten? Jag funderar på ett till barn innan jag enligt mig själv blir för gammal. Jag har flera år mellan barnen nu och det har gått bra. Men om jag skulle vilja ha ett barn till har jag inte lika många år på mig.

2018-06-22
Teskedsgumman
Teskedsgumman
nyfödd bebis

Jag har 17 månader från förlossning till graviditet, inte nära på så sätt men jag upplevde dock att det var lättare med nummer två, mest för att jag då viste vad jag hade att vänta mig och för stt jag redan hade ett barn att ta hand om redan så man nästan glömde bort de i magen och hur man själv mådde.

2018-06-23
Plumpan
Plumpan

Jag har 13 månader mellan mina killar så jag blev gravid ganska snabbt efter förlossningen. Den stora skillnaden med kroppen tyckte jag var att magen kom väldigt fort och jag upplevde att magen blev mycket större med andra barnet, fick mycket bristningar för den växte så fort. De första åren med barn så tätt tyckte jag var ganska tuffa men nu när de är 4 å 5 så fungerar det jättebra.

2018-06-23
Kjamkicki
Kjamkicki
Bebis på 16 månader

Vår äldsta va 7 månader när jag blev gravid. Min kropp hade också behövt vila mer, är helt säker på att det är därför lilltjejen kom för tidigt, kroppen orkade helt enkelt inte mer. Sen tycker jag inte att det hjälpt att kroppen varit trött samtidigt som hjärnan varit trött. Jag tycker att det har varit riktigt tufft och att det fortfarande är. Lilltjejen är 5 månader nu å hade hon inte sovit så bra som hon gör vet jag inte hur vi hade överlevt. Värt att tänka på, i mitt fall en trött kropp och en sen innan trött hjärna. Men i slutändan värt det.

2018-06-22
Emma_isa
Emma_isa

Hej! Jag blev gravid igen när mitt första var 7 månader! Min kropp hade behövt mer vila absolut men man kan ju aldrig veta innan hur det blir🤷🏻‍♀️Jag hade kryckor det sista å så ont i hela kroppen! Det tog ca 9 månader innan jag kunde träna för det kändes som jag brutit blygdbenet! Nu är minsta 2 år och vi är gravida igen och hoppas slippa allt det där onda! Värt det? Absolut!!

2018-06-22
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...