App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid?

Hej! Jag och min man hade oskyddat samlag den 7:e juni och har sedan dess upplevt ökad aptit, trötthet osv. I söndags kom en liten slemmig rödrosa blödning som sedan följdes av brun blödning som höll i sig till igår (19:e juni). (Sorry för infon) men det kom några få klumpar (koagulerat blod) med de bruna blodet. Tog ett gravtest igår (19:e) och det visade negativt men jag har fortfarande en känsla av att det kanske är något ändå. Testade jag för tidigt? Var det en nidblödning eller något annat? När kan jag testa igen? När jag har mens har jag ofta ganska riklig mens och aldrig så mycket brunt som denna gången. Tacksam för svar!

2018-06-20
addiis
addiis

Hej! Jag tycker nog att du testade för tidigt. Mängden hcg hade troligtvis inte blivit hög nog att mäta på ett graviditetstest. Testa igen när din mens är beräknad.
Blodet/kladdet som kom kan vara ”gammalt” då du beskriver det som brunt. Så det behöver inte vara mens... eller nidblödning. En nidblödning är OFTAS (finns undantag) bara lite rosa blandat med vitt/genomskinligt klägg. Som små strimmor i.
Hoppas du får tydligare svar på graviditetstestet senare!

2018-06-20
Linnpann
Linnpann
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...