App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Åkpåse

Hej! Vi får bebis i mitten av oktober och behöver hjälp med tankar kring åkpåse. Vi har köpt en bugaboo fox, men jag vägrar köpa en åkpåse från bugaboo. De kan ju inte på riktigt mena att man ska betala 2000kr för den? Hur ska vi tänka kring åkpåsar? Behöver man flera för olika väder? Ge gärna alla era tips på bra och prisvärda åkpåsar som passar en höstbebis :)

2018-06-16
VeraHag
VeraHag
Barn på 1 år och 8 månader

Vi köpte voksis åkpåse, den var dyr men är inne på tredje året med den, fungerat super, tänker nu ha den i skoterpulkan. Barn nr 2 köpte jag en billigare från hm, den har varit jättebra, men den funkar nog inte till nästa vinter, alltså gick den bara ha en vinter, vilket gör att den blir ju egentligen dyrare än dyrpåsen. Men vi bor i Norrland så vi behöver varma åkpåsar, tycker båda varit bra

2018-06-17
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 5 månader

Har du möjlighet så åk till Gekås i Ullared. Du kan köpa så sjukt mycket grejer där mycket billigare. Köpte en åkpåse för 299 som var fleecfodrad i våras.

Det finns babybjörn grejer för den som gillar det. Kläder är oxå billigt. Finns även hygien produkter.

2018-06-17
viva91
viva91
Bebis på 11 månader

Tänkte samma sak om bugaboos HP påse för 2000kr men min man ville ha den. Har inte ångrat mig en sekund!!! Den är grym! På vår och höst har man ett lock och på vintern har man ett annat. Våran tjej har aldrig behövt vinter kläder på sig i den. Vi bor i Norrland så när vi har haft -27 så fick hon en filt eller en tjocktröja. Det har sällan blivit för varmt. Och den sitter perfekt!!! Många klagat på att påsen åker omkring i vagnen och det gör den verkligen inte. Förstår att alla inte har ekonomin att köpa en så dyr påse men jag hade mer än gärna lagt undan några hundra i månad till bf för att ha råd att köpa den fantastiska påsen!!! Får inte heller glömma att den står emot lite regn, så om det duggar behöver man inte kasta på regnskyddet. Det blev en liten kärleksförklaring men det är den verkligen värd!!!

2018-06-16
Emma_isa
Emma_isa

Vi köpte en bärlift till vårt första barn pga att vi får gå en bit till vagnen, den kan man senare göra om till åkpåse genom att ta bort bottenplattan. Tror jag gav runt 800 för den på nån internetsida.

Har haft stor nytta av den.

2018-06-16
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader

Sök efter begagnade åkpåsar så borde du komma undan billigare, även om det är en bugaboo :) vi hade tur och var på babyproffsen när de hade 50% på alla åkpåsar så den kostade 500 istället för 1000 vilket jag tyckte kändes ok!

2018-06-16
Moivil
Moivil

Köpte min för ca 1500kr var mässpris på underbara barn mässan som e i Sthlm i oktober

2018-06-16
Olivia8804
Olivia8804

Jag köpte en billig från Hm som jag hade i liggdelen. När hon blev större och bytte till sittdel hade jag köpt en bugaboo för passar bäst i seras sitt del (köpte en kombo dvs kunde ha dun överdrag när det var riktigt kallt å fleece annars). Är dyrare men de e jättebra. Jag e supernöjd med den jag har. Jag har bugaboo Buffalo vagn.

2018-06-16
Olivia8804
Olivia8804

Alla tillbehör av ett märke för en specifik vagn är alltid dyrare 🙈 de tar betalt för tillbehören för att de vet att man köpt en sån vagn och många vill väl gärna ha matchande från samma märke 🙄😬 Vår son kom i januari när det var riktig vinter. Vi hade då en fodrad åkpåse som tillhörde vagnen. När våren kom och det blev varmare började vi med att ha mindre kläder på honom men ändå i åkpåsen. Sen tog vi bort åkpåsen och satte på mer kläder igen (lager på lager är bra så man enkelt kan ta av) hade t.ex en lättfodrad vindtät overall överst ett tag och en fårskinnsfäll i botten som höll honom varm. Dvs vi har hittills bara haft en åkpåse (för vinterbrud) men kanske behöver vi en tunnare till hösten när vi använder sittdelen eftersom den är mer öppen än liggdelen, tänker typ en åkpåse utan fordring isåfall som skyddar mot blåst och regn, dock var vi ju regnskydd som också hjälper för det, men vi får se vilket typ av väder det blir 😊

2018-06-16
MammaKotte
MammaKotte

Jag fick min tjej k oktober förra året, och vi köpte en billigare variant av åkpåse. Men den använde vi bara en gång för att hon blev alldeles för varm i den och bara skrek.. hon har alltid varit varm av sig så vi körde på overall och filtar istället för åkpåse. Vid nollgradigt var till och med det för varmt. Men jag är glad att vi inte la massa pengar på en åkpåse som ändå inte användes 😊

2018-06-16
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...