App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

En sugande känsla i magen

Hej! Igår kände jag av en slags sugande känsla i magen mellan naveln och blygdbenet. Det var precis som om en dammsugare drog åt sig innehållet eller hur jag ska förklara, hehe. Det gjorde dock inte ont, var mest lite obehagskänsla då jag fick luta mig framåt lite. Är det någon här som känner igen sig i det jag beskriver? Jag är i v22 (21+2 idag) och har moderkakan i framkant så jag har inte känt bebisen alls tidigare. När jag googlar, hittar jag en blandning av magkatarr, hunger och några ytterst få som tror att det är barnet som vänder sig.

2018-06-16
Jordgubb
Jordgubb
Barn på 1 år och 7 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-06-18
KMWT
KMWT

Skulle gissa på sammandragning! Prova att typ sitta ihopkurad och resa dig snabbt eller hoppa/jogga/dansa lite och se om det händer igen! Känn efter om magen blir hård

2018-06-16
Gynsyrran
Gynsyrran

Nej precis, det är under naveln. Jag funderar nu också på om det kan vara sammandragning. Det har inte gjort ont någon gång, utan bara känts obehagligt i och med suget som känns. Väldigt speciell känsla! Väntar första barnet, så jag har ingen som helst erfarenhet själv :)

2018-06-16
Jordgubb
Jordgubb
Barn på 1 år och 7 månader

Så långt ner så tror jag inte att det är magkatarr, det brukar kännas ganska högt upp nämligen. Det var inte en sammandragning?

2018-06-16
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 10 månader

Gör det ont om du trycker i gropen som bildas av revbenen?
Blir det bättre när du äter? Dessa saker kan tyda på magkatarr.

2018-06-16
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...