App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Domningar

Fick min dotter i söndags, v30+1. En liten flicka på 1600g och 42cm, imorse så kände jag helt plötsligt en spänning i ena låret, kändes nästan som en kramp. Blev orolig och kontaktade sjukhuset. Var där och dom kollade att det inte var en propp, någon annan som har haft samma? Det är ungefär vid höften och är som ett tryck. Kan det vara ryggbedövningen från snittet och släpper? Eller kanske är det foglossning? Hjälp mig snälla!!!

2018-06-15
Blomqvistmy
Blomqvistmy
Gravid i vecka 19

Hej! Skönt att läsa att allt gick bra!❤️Kram

2018-06-21
8kee6
8kee6

Smärtan är borta, tror det var sprutorna samt stödstrumpor.

2018-06-20
Blomqvistmy
Blomqvistmy
Gravid i vecka 19

Tack så mycket!! Blev ett akutsnitt natten till den 10 juni. Min moderkaka hade låssat. Nu ligger vi på Neo på SÄS och kommer stanna här i ett par veckor!! ❤️❤️

2018-06-20
Blomqvistmy
Blomqvistmy
Gravid i vecka 19

Hände samma sak med mig pga en spruta jag fick i låret efter förlossningen( vet ej vrf jag fick den) men då kunde jag it gå , smärtan spred mer och mer varje dag. Då ringde jag förlossningen och dom sa att om det blir så är det för att sprutan kan ha kommit till någon nerv och det går över några veckor. Så länge det inte är rött eller svullet så är det ingen fara :)

2018-06-19
Nadisa95
Nadisa95

Vet inte om det är samma men jag hade under andra halvan av graviditeten domningar/kramp i ena höften/låret. det strålade alltså inte ner i hela benet utan höll sig i övre delen. när jag stod upp så vek jag mig när krampen kom, jag kunde alltså inte stöda på benet. var förmodligen en nerv i kläm då som släppte efter förlossningen. det är ju inte omöjligt att det är en nerv som spökar på dig, antingen pga förlossningen eller ryggmärgsbedövningen.

2018-06-17
MockingYay
MockingYay

Hej, jag hade varit med on samma sak fast det va problem med ljumsken. Då min papp har propp misstänkte vi det oxå men efter ultraljud o undersökningar visade sig inte va något. Det visade sig vata pga ryggmärgsbedövningen för min del. Jag måste ha krystat på ett sätt där jag överansträngde ljumsken. Efter förlossningen kunde jag knappt lyfta på benet när jag skulle gå va tvungen att släpa det jätte jobbigt men det släppte efter ca 2 veckor.

2018-06-16
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Hej My! Grattis till din tidiga lilla tjej❤️Hur gick detta till och hur mår ni? Angående domningen så vänd dig till förlossningsvården alternativt åk in direkt🙂Grattis igen🍀Kram från Kicki

2018-06-16
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...