App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Pump varvat med ersättning

Jag har bestämt mig för att inte amma utan jag kommer pumpa, är det någon som pumpat och varvat det med ersättning. Hur funkade det för er?:)

2018-06-15
emeax
emeax
Gravid i vecka 24

Jag ammade i ca 2 veckor, sen orkade inte min dotter hålla igång mjölken så började pumpa. Pumpade tills hon var 4 månader och gav även ersättning under tiden. Det gick bra och var det bästa alternativet för min dotter då hon inte orkade suga :)

2018-06-16
JessicaSolborg
JessicaSolborg

Jag pumpar pga att min lilla tös har sugit sönder mina bröstvårtor så mycket och ger ersättning också eftersom jag under hennes första två levnadsveckor fick mjölkstockning då det inte fanns så mycket mjölk så att hon vart nöjd. Jag hoppas att det kommer läka så man bara kam amma om det funkar, så mycket smidigare:)

2018-06-15
Angelicajohansson
Angelicajohansson

Jag har! Dock inte för att jag ville utan min första vägrade amma. Pumpade i ca en månads tid, sen vid sista tiden brukade jag kompensera med ersättning. Sen när hon var ca 2 månader övergick hon helt till ersättning. Min mjölk sinade så det var ingen idé att pumpa. Bara för jobbigt. Mina andra två ammade. Så mycket skönare kan jag säga. Maten ör tillgänglig hela tiden :)

2018-06-15
ungmamma
ungmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...