App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

förlossningsläge Stockholm

Hej någon som har fått bebis senaste veckorna i Stockholm o har koll på hur läget ser ut ? fullt ? finns platser o personal ? har ni blivit avvisade ? i så fall utanför Stockholm eller till annan kliniki inom ? beräknad nästa vecka o undrar lite

2018-06-14
Kikaki
Kikaki
Gravid i vecka 28

Jag har inte fött men var nyligen inne akut på förlossningen på Karolinska i Solna av annan anledning. De hade ingen platsbrist eller ont om personal. Tvärtom var de väldigt snabba med att hjälpa till och jag fick genast ett eget rum.

2018-07-18
HotShadeOfPink
HotShadeOfPink

har inte fött i år men har fött 2013 mars, 2014 juli och 2017 mars och det var inga problem att få plats på Danderyds sjukhus som var vårt val. Vi hade egen barnmorska och undersköterska som inte gick från rummet under värkarbetet alls, det var väldigt lugnt då, eftersom det var en igångsättning så var det mer "risk" att något kanske skulle kunna hända men allt gick bra. hade t o m två barnmorskor i slutet då det var skiftbyte och den barnmorskan som var med under natten ville ju träffa lillsnuttan som var på väg.. vi har aldrig upplevt ett sånt läge som det beskrivs i media..

2018-07-18
flingan32
flingan32

Jag har inte fött nyligen. Vår son var så snabb till världen att han kom hemma i badrummet. Men när vi kom in till Huddinge den 27 mars så sa de då att det var överfullt. Men märkte absolut inte av någon personalbrist. Utan det var mycket personal på plats och de hade tid för oss när vi kom in :)

2018-06-18
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

någon mer ?

2018-06-18
Kikaki
Kikaki
Gravid i vecka 28

Grattis till bebis o härligt att det gick bra !

2018-06-16
Kikaki
Kikaki
Gravid i vecka 28

Fick bebis 24/5 jag fick plats på sös direkt när jag ringde (sös var vårat första val) och märkte inte av att det skulle varit dåligt med personal. Hade med mig en under utbildning också så de var tre stycken en sväng på slutet. Hon tog sin tid och sydde mig också, inga problem alls. Vi fick även plats på bb-hotellet efter, vilket var toppen.

Hoppas allt går bra för dig och grattis i förskott!:)

2018-06-16
NatalieMN
NatalieMN
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...