App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

19 månaders galen vid läggning

Hejsan, vi har en 19 månaders som det senaste året bara har gått och lägga i sängen på kvällen. Han har suttit och pratat med sina gosedjur och sen somnat utan ett pip. Men nu, han total vägrar att somna och bara skriker. Vi nattar honom som vanligt och går ut. Sedan skriker han tills vi kommer in igen. Brukar försöka ge det 10 min innan vi går in. Vi tar inte upp honom, bara sitter och sjunger. Efter ca 1,5tim så sover han med oss in och utspring de var 10min. Ngn mer med samma bekymmer?! Har förstått att det är en fas och att man ska vara konsekvent. Men så svårt! Blir snart galen! Något supertips eller någon som vet hur länge man behöver hålla på?😴😴😊

2018-06-11
Malinaxel
Malinaxel
Bebis på 16 månader

Vi har samma problem, sonen är 19 månader och det har aldrig varit problem med läggning. Igår blev det härdsmälta direkt när vi skulle lägga honom. Ingenting fungerade. Han gick ur sängen och ville bara leka och när i la tillbaka honom så skrek han helt hysteriskt. Eftersom han inte sover i spjälsäng så är det svårt att bara gå ut för han får ju ur sängen själv. Vi försöker sitta där inne och lägga tillbaka honom när han vill gå upp.
Tyvärr har det i två dagar nu lett till att han är helt hysterisk och vi får ta upp honom och sitta i knät så han lugnar sig.
Efter cirka 30-60 minuter så ligger han kvar i sängen och vi kan sitta bredvid tills han somnar och sedan sover han hela natten.
Vet inte vad det är som blivit annorlunda nu men hoppas verkligen att det bara är en fas och att den inte varar länge.

2018-07-23
Lixxy
Lixxy
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...