App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

En väldigt udda fråga

Jag ligger just nu i soffan o magen blir spänd om vart annat o så ont ner mot blygdbenet o nere i svanken.. jag har ju så svårt att veta när man ska åka in.. är det sammandragningar eller förvärkar? Känt mej konstig hela dagen o trött i benen har jag varit o trött rent allmänt... tagit alvedon för 1.5 timma sen så det lindrar ju men jag är ju en sådan fjant o ska prompt inte ringa in tänk om det inte är något.. Sen samtidigt skulle jag vilja kolla så allt är ok.. va ska jag göra tycker så synd om mina små pojkar o den stackaren som får vara barnvakt med så kort varsel o så kanske det bara är sammandragningar.. :'( uhu.. nu till min udda fråga.. när sammandragningarna blir så är det som två hårda bulor uppe i magen en på höger o en på vänster fast den ena lite längre ner .. tycker det är konstigt för så va det inte när jag väntade pojken.. o jag har sparkar i hela magen ibland o när läkaren kollade med ul såg hon ett huvud neråt iaf.. vet inte va jag ska tro.. vet ni varför det är så?

2018-06-10
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Ja för grejen är att detta har hållit på sedan 16 ringde in o hon sa jag skulle klocka dom.. Har gjort det nu i nästan 1.5 timme o dom kommer mellan 4-5 minut inte jätteont men dom kommer..

2018-06-10
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

ring & hör vad dem säger om dem tycker att du ska komma in 😊 sammandragningar kan ju gör ont utan att de är något men min bm så att håller smärtan i sig längre än någon timma ska man åka in. sen ser ju inte alla förlossningar ut lika så. skadar aldrig & ringa & fråga 😊

2018-06-10
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...