App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och orolig

Vill skriva av mig lite. Det här är min första graviditet efter många års längtan (trodde inte jag kunde bli gravid) o nu är jag i vecka 10. Har helt plötsligt fått en "tom" känsla. Är det vanligt att få en sån känsla eller kan nånting vara fel då? Har fått en tid om en vecka till en barnmorska så jag får fara på ultraljud så jag får veta att allt är okej o att jag verkligen har en bebis i magen. Har inte haft några blödningar eller nå smärtor men bara oron i huvudet. Finns det andra där som har kännt eller känner likadant som jag. Är jätteorolig. Berätta gärna era erfarenheter.

2018-06-10
ebwj
ebwj
Bebis på 14 månader

va skönt att höra! =)

jag e själv ff. orolig varje dag då magens storlek är jätteliten (v. 18 nu) och mindre vissa dagar. inbillar mig att det bara e en "foodbelly" när jag inte känner nåt. Har RUL om 2 veckor. kommer va lika nervös inför varje UL tror jag.

2018-06-16
Jen_86
Jen_86
Bebis på 16 månader

tack för alla svar ni är bäst. har varit på ultra o visade sig vara ett friskt litet barn där o allting såg bra ut. hen låg o sov när vi började kolla men när jag hostade så vaknade stackaren. känslan att få se sånt va helt magisk. O nu kan jag slappna av lite.

2018-06-15
ebwj
ebwj

Du behöver inte vara orolig. Jag kände precis likadant (är i v 24 nu), och gör fortfarande till och från. Allt kommer kännas bättre när sparkarna börjar komma. Det blir som en bekräftelse från barnet ”att mamma kan vara lugn”. Lycka till, kram :)

2018-06-14
Karrolinee
Karrolinee
Barn på 1 år och 6 månader

Ja och det verkar inte bli bättre med varje barn, har fjärde nu är i v 16 nu men är fortfarande nojig .. mycket ovisshet innan sparkarna drar igång.

2018-06-14
flingan32
flingan32

väntar också första barnet och är i v. 17 nu och jag känner ff typ att det inte finns nån därinne och har gjort 2 ultraljud hittils och då har det funnits nån därinne =)
Jag är en nojjig person av mig och kommer nog tyvärr vara det under hela graviditeten (iaf dne här första). Speceillt när man inte känner några rörelser eller när magen inte heller är stor än. Vet precis din känsla!

2018-06-11
Jen_86
Jen_86
Bebis på 16 månader

kände precis samma i just vecka 10, är i veckan 24 nu och allt ser normalt ut. Verkar vara ganska vanligt när kroppen börjar vänja sig vid hormonerna. Perioden innan magen och sparkarna kommer är ju så jobbig, så mycket ovisshet liksom.

2018-06-10
Noriisabel
Noriisabel
Bebis på 17 månader

Fick veta att jag var gravid i vecka 6. Trodde inte på det förrän ultraljud jag fick vecka 17, då var det som att någon tog bort ögonbindeln typ och en helt ny värld öppnades. Förhoppningsvis försvinner tomheten när du får se bebis i magen 👼🏼

2018-06-10
DahlbergT
DahlbergT

Hade oxå en period i början av graviditeten där jag inte kände mig gravid alls. Men det gick över snabbt. Är nog lite hjärnspöken bara.

2018-06-10
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

När jag väntade första barnet var jag orolig över det mesta, främst över förlossningen och hur det kommer att gå. Att oroa sig verka höra till graviditeten.

2018-06-10
flingan32
flingan32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...