App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad behöver man egentligen till bebisen?

Okej, kommer att gå loco med handlingen till bebisen om jag inte får någon slags vägledning. Ni som har barn – vad behöver man egentligen? Och hur mycket av varje? Tänker body, tröjor osv. Har KI några inköpslistor ni kan dela med er av?

2018-06-09
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader

Jag rekommenderar babyvakt super smidigt o bra om bebis ligger o sover i sängen o du grejar annat. Så hör du direkt om bebis vill nått.

2018-06-20
sallstrom86
sallstrom86
Barn på 2 år

Babynest👌🏿Så bra att ha i sängen på natten för att skapa eget utrymme för bebisen☺️ Mina har typ levt i pyjamas och sparkdräkter👍

2018-06-20
8kee6
8kee6

Vi hade alldeles för mycket kläder i små storlekar! 56 kunde bebisen ha i en vecka ungefär... så om du köper fina kläder som du ser fram emot att använda, köp storlek 62 och uppåt!

2018-06-20
Belyra
Belyra
Barn på 2 år och 5 månader

jag kan bara tipsa om att INTE KÖPA typ våtservetter, nappar och nappflaskor!! Registrera dig och få GRATIS gravidstartboxar istället! Där får du såna grejer GRATIS som du ändå kommer behöva köpa annars! har själv hämtat ut 4 st av 5 och så får man sen en till av Liberoklubben när barnet föds!

2018-06-20
Jen_86
Jen_86
Bebis på 16 månader

Det som vi gjorde misstaget var att köpa kläder med fötter, gick inte att använda! Barnvagn hade vi köpt Emmaljunga och alla våra barn älskade den, blev många promenader med den vagnen. Kommer ha den även till fjärde. Vi köpte bed side crib vilket var helt onödigt, bebisen låg ändå hos mig i sängen och jag liggammade hela nätterna. När det gäller kläder hade vi två av olika bodys i storlek 50 kanske 10 st.. de kam baksa igenom en del och kräkas och sånt så det blir en del tvätt. Såna där tunna filtar är också riktigt bra att ha, vi har det på skötbordet som underlägg. Vi har inget skötbord utan vi har en speciell hörna i köket med skötbädd där vi har alla grejer. Skötbord kan vara onödigt om man inte vill ha fler möbler. Sen har vi köpt blöjor pö om pö för att bygga upp ett lager innan bebisen kommer. Var väldigt bra då vi slapp åka och köpa blöjor första halvåret.

2018-06-11
flingan32
flingan32

Mina bästa köp var baby k'tan bärsele i trikå, en spjälsäng med avtagbar sida som kan stå emot min säng och napp, när amningen väl kom igång.

Hade en bebis som ville ha kroppskontakt dygnet runt i princip första 4 månaderna.

Bärselen var verkligen guld värd då.

Sen angående kläder så var bebisen mest utan kläder för det var så varmt när hon föddes. Men pyjamas eller onezies är super då slipper man krångla med flera delar. Några strumpor för dem blir kalla om fötterna och mössa även om det är varmt. Hjälmmössa är bra.

Blöjor,våtservetter, tvättlappar i tyg för bad, babyolja.

Bilstol/babyskydd, kan man hyra om man inte vill köpa.

Ammningsinlägg eller nappflaskor och ersättning.

Förlossningsbindor det fick jag gå och köpa flera ggr innan avslaget tog slut.

Barnvagn är trevligt om man vill gå ut givetvis men min bebis ville knappt ligga i vagnen i början.

Framförallt ha inga förväntningar på hur saker borde vara eller ska vara. Jag fick verkligen släppa allt det för inget blev som jag trodde när bebisen kom. Lycka till

2018-06-10
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Hej! jag förstår dig, det är så himla härligt att köpa grejer till pyret i magen :) Mitt tips är att du köper bodys i stl 50 och 56 med omlottknäppning, inte sådana som dras över huvudet. Dels är det jobbigt och dels går vissa bodysar helt enkelt inte över huvudet, beror ju på hur stort huvud bebisen har men ändå! Du behöver heller inte köpa alldeles för mycket kläder i stl 50, de växer så snabbt :) Sedan tycker jag att pyjamasar är något som går åt, har inte särskilt många så det blir tvätt nästan jämt... så de kan du köpa fler av än du tror att du behöver :) Annat som jag har tyckt har varit bra att ha hemma är termometer, badtermometer, salvor för röd stjärt, kroppspuder, tvättlappar, alvedon och möjligen amningsinlägg ifall du vill amma. Andra större saker som babysitter och sådär kommer jag att köpa allt eftersom och nu är min lille 4 veckor!Hoppas att det var till någon nytta och inte bara pladder.. 😅

2018-06-09
Moivil
Moivil

Jag gick loco!!! Vilket jag ångrade lite sen. Vissa kläder passade hon helt enkelt inte i( ja kanske låter dumt men så tycker jag) sen började hon krypa när hon va 4 1/2 mån å då va det mycket kläder som inte funkade rent praktiskt. Hade även köpt massa andra saker som bara blev liggandes. Mitt tips är att du såklart ska köpa det du vill men ha lite is i magen. Det va ännu roligare att shoppa till henne när hon väl va ute.

2018-06-09
Emma_isa
Emma_isa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...