App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

barnets rörelser.

Hej, hittade flera konversationer om när man kände bebis första gången och när de syntes på utsidan första gången... men jag undrar hur känns barnets första rörelser om man skall beskriva det? detta är min första lyckade graviditet och är i vecka 14 snart så undrar ju lite hur barnets rörelser känns till en början! undrar även hur man vet om moderkakan är fram eller bak? :O

2018-06-09
miinnni
miinnni
Bebis på 14 månader

jag är nu i vecka 17 (16+3) men känner inga rörelser eller liknande av det ni beskriver.
det är mitt första barn men har hört att när man väntar de första barnet dröjer de oftast mellan 18-20 veckor innan man känner de första rörelserna hos bebisen.

men jag börjar ju bli lite orolig att bebisen inte lever när så många känner av de redan men inte jag :O

2018-07-04
miinnni
miinnni

Med denna bebis tror jag vi kände rätt sent typ v 17-18 :) du får veta om moderkakan ligger i fram eller bakvägg på rul :) då talar dom om det för dej :) jag har min i bakvägg men kände ändå sent haha

2018-06-11
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Hej! Jag är i vecka 16 (15+4) och idag kände vi barnets rörelser utanpå för första gången och såg även vissa rörelser utanpå :) känns väldigt väl nu ikväll. Helt fantastiskt! Känns som om någon knuffar inifrån och emellanåt som bubblor. Det där om framvägg/bakvägg funderar jag också över🤔 (Detta är första barnet).

2018-06-11
Bebis på 15 månader

Jag skulle beskriva min bebis första rörelser som gaser i magen 🙈 kändes som en liten bubbla som rörde sig precis vid livmodern!

2018-06-09
Idasofiavictoria
Idasofiavictoria

jag tycker de känns som att nån puttar på en inifrån. & så kittlas det. haha 😇 det får man redo på när man går på rutin ultraljudet. Jag har min i framvägg så det kunde ta tid innan jag känner några sparkar är idag i v 22 & känner bara knuffar väldigt oregelbundet.

2018-06-09
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader

Grattis till graviditeten! Jag är i vecka 22 och kände mitt barn för första gången för cirka 2-3 veckor sedan. Nu känner jag honom mer och mer för varje dag och börjar se sparkar utifrån. Jag skulle beskrivs känslan som att någon knådar magen inifrån, eller att maten kurrar till. Det är liksom ett snabbt fladder :)

2018-06-09
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...