App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När började ni köpa saker?

Hej, jag är gravid i vecka 13, jag har varig på mott første UL och alt såg bra ut och ny Borgar det lønnes verkligt. Jag vill handla saker men det lønna før riding. Kg har gått ut med att jag ør gravif men nødpass finns kron dør. Nær værharde ni handla saker TILL lillen i magen?

2018-06-07
Ajaxebba
Ajaxebba
Bebis på 15 månader

Tänkt inte på att det är för tidigt eller för sent! Börja handla när det känns rätt för dig, är det så att det händer något finns det alltid läsningar. Spara/sälja/skänka. Själv började jag handla vääldigt tidigt, det var ett av mina sätt att få det att kännas verkligt och jag blev lycklig av det

2018-07-31
LillyRe
LillyRe

Tänk inte för mycket på det! Jag köpte skötbord i vecka 7 och säng i vecka 11. Jag tänkte mest att, skulle det nu hända något så kommer jag vilja försöka skaffa barn igen. Så grejerna kommer ändå alltid komma till användning förr eller senare

2018-07-28
979797
979797
Gravid i vecka 30

Hej! Jag började handla efter RUL. Men känner du för att shoppa, så gör det! Jag tror att alla vet vad som är bäst för sig själva :)

2018-07-28
thereseborg
thereseborg
Gravid i vecka 32

När det gäller kläder så köpte vi det långt efter v20. efter v22 är det mer säkert att barnet överlever även utanför magen om den skulle födas för tidigt. Vi har haft väldigt mycket missfall efter andra barnet så vi tar det lite lugnare med inköpen.

2018-07-28
flingan32
flingan32

med första handla jag första plagget i vecka 8! Med andra barnet typ vecka 35 och efter andra barnet gav jag bort 2 kartonger till min bästa vän med barnkläder i! Nu väntar jag tredje barnet och vi har delat upp kartongerna mellan oss då hon väntar nummer 2 ett par veckor innan mig☺️Sedan skall jag köpa ett babynest men det för jag mot slutet🙃👍

2018-07-28
8kee6
8kee6

Visste att vi skulle få ärva massa barnsaker men vi handlade lite själva efter v 12 blev det.

2018-07-25
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Började handla lite smått redan i vecka 10 :-)

2018-07-25
Bebis på 15 månader

Jag började köpa lite kläder redan i vecka 8. 😊

2018-07-25
Emiliahson
Emiliahson

med första så beställde vi vagn efter v 20, vi kollade in den och sen gjorde beställningen därefter, eftersom det var 3 månaders leverans på den. dessutom var det förlossningsgaranti på den så om något skulle hända barnet så får man lämna tillbaka vagnen och få tillbaka alla pengar. sen köpte vi grejer vart eftersom.. till första. den vagnen håller än och vi har haft tre barn som har åkt i den.. dock har vi fått skaffa en dubbelvagn också eftersom barnen har kommit väldigt tätt och så kommer vara fallet för nu tredje och fjärde ( då vi väntar fjärde i december och tredje är för liten för att gå långt, blir 19 månader mellan tredje och fjärde barnet då.) det är ett sätt att förbereda sig inför föräldralivet också .. så det är nog viktigt att köpa något här och var.

2018-07-25
flingan32
flingan32

Jag är den sorts person som sällan oroar mig för vad som skulle kunna inträffa. Jag berättade om alla mina graviditeter för allt och allt så fort jag plussat i princip. Började köpa a saker när jag sprang på det oberoende på vilken vecka jag va i. OM något händer är det jättetråkigt naturligtvis men antagligen tänker ni kanske försöka igen sen om ett tag. Då finns sakerna kvar. Jag tycker det viktiga är att du känner hur du gör. Inget är rätt eller fel här. Men i den vecka du är i så har risken för missfall minskat markant. Försök njuta.

2018-06-08
Elin Axelsson
Elin Axelsson

Du är fortfarande i ett tidigt skede. Precis allt kan hända. Vänta iaf tills du varit på ultraljudet så du vet att allt är ok. Vi köpte allt rätt sent men de är bara för att jag är nojjig. Börja spara lite pengar så du har så behöver de inte kännas som du spenderar så mkt då du väl börjar handla. Då har du redan en hel del.

2018-06-08
Mars2017
Mars2017

Började handla efter vecka 20 :)

2018-06-07
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Jag vet inte vad som hände med texten där men iaf. När började ni handla saker till barnet i magen? Jag vill handla men oron finns fortfarande för fastän jag har varit på ultraljud och allt såg bra ut. Jag har även gått ut med att jag är gravid. Magen har tydligt börjat träda fram och jag bor i en liten håla så spekulationerna hade redan börjat. Men iaf, när började ni köpa saker? Vill börja handla snart så man inte behöver lägga it en stor klumpsumma när det börjar närma sig. Men tänk om nåt händer o så har man handlat saker... ahhh blir galen hahah..

2018-06-07
Ajaxebba
Ajaxebba
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...