App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förlossnings deprition

Hej. För att göra en historia kort så fick vi barn i oktober 2017, vi fick reda på att vi väntade henne 5 dagar innan hon kom med akutsnitt. Hade innan gjort tester som va negativa samt blodproverna visade negativt. Men nu till de hela det har snart gått 8 månader sen hon kom och jag älskar henne otroligt mycket men jag är rädd att jag kommit in i en typ förlossnings deprition. Kan man komma in i det så här sent? Jag känner att jag liksom inte kan ta henne på samma sätt längre och känner mej ledsen:( Någon därute som varit med om liknande?

2018-06-07
Caajjo
Caajjo
Bebis på 9 månader

Hej ja precis vi viste inte om att vi väntade henne förrän 5 dagar innan de valde att göra akut snitt.

Har en dotter sedan innan på 4 är snart så det var ju inte helt nytt men ändå gick det väldigt fort.

Vet att jag på sjukan hade väldigt svårt å ta mig till lilla tösen. Ska ringa bvc / mvc nu i dag och höra efter♡

2018-06-08
Caajjo
Caajjo
Bebis på 9 månader

Hej! Det har gått snabbt för er, så det är inte så konstigt att du kan känna dig nedstämd, tänker jag. Ni visste inte om att du var gravid, stämmer det? Och sen föddes bebisen akut med snitt, och för tidigt..?

Att få barn är ju en av de mest omvälvande saker man kan vara med om i livet, och det är rätt bra att ha några månader på sig för förberedelser. I ert fall gick det jättesnabbt, så det är inte konstigt att det kommer en reaktion i efterhand.

Jag tycker att du ska ta kontakt med BVC och höra dig för lite. De är vana vid att hjälpa i såna här situationer. Det är mkt vanligt att känna som du gör, du är inte ensam.

2018-06-08
Assessorn
Assessorn
Bebis på 9 månader

Ta kontakt med BVC eller MVC och boka en tid hos en psykolog. Gå inte med detta för länge. Du och ditt barn förtjänar en fin tid tillsammans :)

2018-06-07
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...