App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mens/skydd

Hej! Jag födde mitt andra barn för 2,5mån sedan o fick mon första mens nu, har ännu inte börjar med prev.medel. Två frågor...jag blöder otroligt mykke jämfört med bad jag gjort innan när kag haft mens, är det normalt? Sedan undrar jag vad ni jar för erfarenhet av hormonspiral? Funderar på att sätta in nu, för o nackdelar? 😀

2018-06-06
Lily1988
Lily1988
Barn på 1 år och 11 månader

Jag använde kopparspiral i 9 år efter första barnet och tog ut den förra året. Kopparspiralen fungerade alldeles utmärkt utan något hormonjox. Tog ut den förra året och väntar andra barnet i början av juli :) Ska sätta i en kopparspiral när allt har lagt sig i kroppen efter födseln för jag var väldigt nöjd med den.

2018-06-07
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Hatade hormonspiralen. Den gjorde ont hela tiden, trots att den satt som den skulle. Det gjorde skitont att sätta in den oxå kräktes nästan.

Mådde dåligt psykiskt av den trots att jag haft p-piller innan så mådde jag sämre av spiralen. Hade mens i princip som vanligt med den. Hade den i nästan 4 år innan jag gav upp och tog ut den.

2018-06-07
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Har haft spiral sen januari och tycker det fungerar bra, lite obehagligt att satt in men slipper ju tänka på den varje dag. Jag har bara haft en liten mens men jag satt dit den när jag ammade och brukar inte ha mens för ofta.

2018-06-07
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Ja det är normalt men det är oftast bara de första menstrationerna. Ca de 3 första :) Min var som syndafloden... Jag har hormonspiral och gillar den då jag har lång och riklig mens. Hoppas jag hade min sista mens nu. Tar ca 6 månader innan den försvinner helt om man har tur. Finns 2 sorter, jag har den med mer hormoner i :)

2018-06-07
Pannpann
Pannpann
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...