App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dela upp nattningen

Ursäkta gnälligt inlägg men jag behöver prata av mig lite!! Ni med ett barn, hur delar ni upp natttnigen?? Hos oss är det stort sätt alltid jag. Min sambos anledning är att han sällan har tid eller ork. Jobbar han inte vid datorn så är det någon annan anledning. Eller så är han helt enkelt inte hemma. Börjar tröttna på att alltid vara den som nattar. Har pratat med min sambo men han blir oftast sur eller så tar jag bara nattningen för jag inte orkar bli besviken.

2018-06-06
Ps mamma
Ps mamma

Vi har tre och allting sköter sig självt. Vi har aldrig snackat om någon uppdelning någonstans egentligen utan det blir som det blir, även vab och sånt. Vi tar det som det kommer och har en dialog.

2018-06-11
flingan32
flingan32

Vi kör varannan kväll om ingen av oss jobbar sent, då tar självklart den som är hemma läggningen. Funkar bra för oss, aldrig nå problem.

2018-06-09
Lilsof
Lilsof

har två barn och delar på nattningen. Ena kvällen tar pappa stora och jag lilla. Andra kvällen tar pappa lilla och jag stora osv... Ibland blir det lite ledsama miner då någon av barnen önskar den andre föräldern men oftast går det smidigt.

2018-06-08
Fiakatten
Fiakatten

Om pappa är inne så hjälps vi åt, Vissa kvällar duger bara mamma så då tar jag det och han får ta hand om lillan under tiden. Just nu när det har varit så otroligt varmt så har hela hennes sömnmönster blivit konstigt. Men vi försöker hjälpas åt så mycket det går.

2018-06-08
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader

Är pappan hemma på kvällen så nattar han, om inte barnet själv säger nåt annat. Jag är sjukskriven och hänger med barnet väldigt mycket så jag anser att de behöver få sin tid tillsammans.

2018-06-08
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 11 månader

Vi samarbetar och turas om

2018-06-07
JennyLowerot
JennyLowerot

Jag har alltid varit den som nattar sonen och är det fortfarande (han är 15månader). Men jag har däremot inga problem med det 😋 Jag tycker det är mysigt och vill gärna ha den sista studen för dagen med honom 😊

2018-06-07
Mammatillpojke
Mammatillpojke

Första året var det nog mycket jag pga amningen. Andra året har det varit ganska jämnt, ungefär varannan kväll. Idag ca 2,5 år tar pappan i stort sätt alla nattningar pga att vi fått en till bebis, snart 4 mån, som jag nattar samtidigt. Lycka till, känns inte rättvist att du ska ta alla kvällar. De kvällar man fick fria förut var ju guld värda, att få andas och ta det lugnt

2018-06-07
Krickolainen
Krickolainen

Varannan kväll så gott det går. Är någon av oss iväg förskjuts det lire men då tar man oftast två nattningar efter varandra för att komma ikapp.

2018-06-06
solskensmamman
solskensmamman

Vi har aldrig haft någon klar nattning. Många av mina vänner kör stenhårt varannan kväll eller något annat. Hos oss har det liksom bara blivit att någon tar tag i det. Mellanbarnet föredrar sin pappa när det ska nattas så där har jag ibland sagt att nu är det min tur. Den som inte nattar den första tar även den andra och sen sköter sig nr tre typ själv. Nattar man inte barn är det ju alltid annat hushållsarbete att syssla med den tiden tycker jag. Fixa köket efter middagen, plocka lite leksaker, tvätt mm.

2018-06-06
Elin Axelsson
Elin Axelsson

våra barn delar rum å jag nattar alltid pojken på 3,5 år och min man nattar alltid tösen på 2 år. Inget snack,vi bara gör så helt enkelt :) Om jag eller min man är iväg så nattar vi barnen i vår säng. Jag tycker du kan börja ha egna aktiviteter på kvällen,kanske gymma? så får din man skärpa till sig👍

2018-06-06
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...