App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vill bara skriva av mej..

Känner mej så sjukt ensam o ledsen, orolig, stressad, arg.. Har varit så irriterad i många dagar nu o jag vet att det mesta beror på fl för jag är stressad inför den.. jag är oxå sjukt stressad inför om bebis är stor känns som denna kommer vara jättestor oxå.. :'( jag är så jävla arg på läkaren jag får inget tul o iom att mitt sf-mått är normalt på kurvan så behöver jag inte oroa mej.. jag är så jävla rädd att den ska väga över 5 kg.. hur kan man sitta o säga att 4.7 kg inte är stort i v 39+0? Det är skit stort med tanke på att mellanpojken vägde 3.8 i v 41+1.. ingen tar min oro på allvar inte ens min man förstår min oro.. o jag har så jävla ont i blygdbenet df jag tror denna är större nämligen.. o jag har varit så arg de senast dagarna för jag orkar inget o jag oroar mej hela tiden.. är arg på mina 2 små pojkisar fast dom kke inte gör något allvarligt.. jag är arg på katten när han kommer in o tar något.. jag vill inte vara med o fira min svägerska student på tisdag. Jag orkar inte med min svärfar för han är så jävla jobbig.. jag vill inte träffa folk alls.. (studentmottagningen ska vara i vår trädgård). Har fått tillåtelse av en tjejkompis att åka till henne den dagen om jag vill.. Min man har varit sjukt lättirriterad dessa dagar o jag vet inte varför.. han blev arg nu i kväll för jag frågade va som hände för jag hörde en duns o sen lipande uppifrån. Då blev han skitsur.. är så jävla ledsen o känner mej så ensam så jag likaväl kan åka till förlossningen själv.. ingen förstår ju mej.. pratar ändå med en psykolog.. Hon lyssnar o hjälper men känner mej ändå så ensam.. Min man är världens goaste o snällaste men dessa dagar eller senaste veckan har han inte alls varit som vanligt.. venne om det är pga stress eller annat.. ush behövde bara gnälla av mej lite.. känner mej så ensam i allt som rör bebisen i magen o allt runt omkring.. vill typ vara hos farmor just nu känner jag.. men går inte hon bor 1 timme bort..

2018-06-06
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Hur gick förlossningen med sonen som vägde 4,7?
Jag har bara ett barn nu och kommer troligtvis bli kollad extra om jag blir gravid igen, han föddes i v 39+3 och vägde 5120 g. Skulle troligtvis ha blivit igångsatt dagen han föddes om han inte kommit självmant pga havandeskapsförgiftning.
Om du inte haft några problem vid dina tidigare förlossningar så kan det kanske bero på det att de inte anser att du behöver ett tul?

2018-06-09
dynesius
dynesius

Kram på dig!

2018-06-09
Bebis på 15 månader

Vet inte om man kan det här.. bor i jkpg län så har faktiskt ingen aning.. får la ta o kolla upp det.. är bara så rädd ändå o känns som det är tajt med tid då jag har en igångsättning den 25e.. åååhhh ush alltså.. :'(

2018-06-06
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Usch det låter jobbigt. Stress och oro är inte bra 😔 kan man betala för TUL och göra det privat? Styrkekram 🌻

2018-06-06
MammaKotte
MammaKotte
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...