App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jollyroom.se

Hej! Jag och min sambo funderar på att beställa spjälsäng, skötbord och barnvagn från Jollyroom. De har ett jättebra paketpris på allt detta. Kollade in recensionerna på deras Facebook-sida och det är bara missnöjda kunder som fått hem t.ex trasiga möbler. Någon här som har något annat att säga om dem? Kanske någon av er som varit jättenöjd? Alla tips mottages gärna, bra som dåliga.

2018-06-04
Emiliahson
Emiliahson
Bebis på 13 månader

Har beställt bilbarnstol, bebissaker och en hel del leksaker därifrån. Har aldrig behövt ta kontakt med kundservice, så det vet jag inget om. Bilbarnstolen tog typ två veckor att få så det var jag lite besviken på, men allt annat har kommit fram "som vanligt" och allt har varit rätt och helt. De har ju så himla bra priser så jag kommer att handla därifrån igen.

2018-06-05
teddieh
teddieh

beställde ett sånt paket o allt mitt va helt och jättenöjd är jag.

2018-06-05
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 1 år och 7 månader

* en sulky

2018-06-05
Emmybear
Emmybear
Barn på 2 år och 9 månader

jag beställde en fullt och fick en cykelvagn. Inga problem att byta men fy så tröttsamt! paketet vägde 20 kilo. ingen ersättning för jobbet man fick lägga .

2018-06-05
Emmybear
Emmybear
Barn på 2 år och 9 månader

Åk å kläm å känn på vagnen som ingår i paketet föst är mitt råd👍Vi beställde en vagn från jollyroom som hade en söndrig del men vi har nära till jollyroomlagret så vi åkte bara å bytte ut delen! Är nöjd med allt jag köpt därifrån😊

2018-06-05
8kee6
8kee6

Tack för era svar, blir att beställa därifrån 😊

2018-06-05
Emiliahson
Emiliahson

Jag är oxå en av dom som beställer massor från Jollyroom.. älskar deras prylar.. fick hem en leksak som inte funkade som den skulle och kontaktade dom. Dom sa skicka en video till oss på det som inte funkar. Sagt o gjort en video på 3 sec o jag fick välja om jag ville ha en likadan vara eller pengarna tillbaka.. utan problem.. däremot ska du passa dej för Litenleker.se dom är inte kloka i huvudet någonstans..

2018-06-04
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Jag har köpt 2 barnvagnar och 1 bilbarnstol, lekbord, kläder,leksaker, babysitter av jollyroom. Aldrig varit missnöjd med någonting! Enda som jag tyckte va ”dåligt” var leveranstiden. Grejerna har hållt och man får vad man betalar för :)

2018-06-04
AngeLina94
AngeLina94
Gravid i vecka 8

Man kan ha tur. Men jag fick hem lite skavanker på möblerna här i sonens rum. Pallar i te ens bry mig så jag skickade ej tillbaka. Men däremot kommer jag aldrig beställa igen därifrån. Finns de ingen annan sida du kan kolla in tro?

2018-06-04
linuti
linuti
Bebis på 7 månader

Har både positiv och negativ erfarenhet av Jollyroom. Första gången beställde jag en sulky men fick en eldriven Volvo istället. Denna beställde jag på black friday så kanske var så att de fick så många beställningar att det blev fel någonstans. Pga att de ändå har bra priser gjorde jag ett nytt försök och då blev det rätt. Fick rätt vara och gick snabbt och smidigt. Ang returen av volvon så tycker jag de kanske kunde gjort mer. Jag fick fixa utskrift av följesedel och själv kontakta postnord för upphämtning.

2018-06-04

Jag beställer alltid från dom, har 3 barn i åldrarna 4 år 3 år och 3 mån och alltid varit nöjd. Aldrig fått hem trasiga saker

2018-06-04
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...