App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lite råd och tips snälla ni!

Hej! Jag har världens underbaraste dotter och jag vill gärna ha en underbar liten gosse :). Ni som har pojkar, hade ni samlag under ÄL? Eller innan? Nåt särskilt ni åt? Nåt särskilt ni och era män gjorde? Åt ni nåt specielllt? Självklart blir jag lika glad om jag får en till dotter :)! Men vill bara höra hur ni gjorde med gossarna? Jag har hört att om man äter mejeriprodukter så önskar chanserna att få en flicka, tyckte ni att det stämde på er eller åt bi mycket mejeriprodukter även innan ni blev gravida med en pojke?

2018-06-03
Lyckliggravid1
Lyckliggravid1
Bebis på 2 månader

Tack så jättemycket för er respons snälla ni!😊 Vi får se vad det blir😊. Det är som man säger, ett friskt barn är det viktigaste och det man önskar sig😊

2018-06-04
Lyckliggravid1
Lyckliggravid1
Bebis på 2 månader

Det beror ju på hur mycket spermier av x eller y det finns oxå. Läs om dr shettle method så får du bestämma själv vad du tycker.

2018-06-04
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Precis det är egentligen det ända det hänger på vad mannen har för små filurer i påsen.. är ju spermierna som bestämmer könet.. Så det är bara att göka på så får du önska o hoppas :) det gör jag som sagt;)

2018-06-04
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Det hänger helt och hållet på mannen. En del män får av någon anledning bara barn av det ena könet medan andra får en mix. Att man kan påverka vad de blir är bara en myt.

2018-06-04
Gravid i vecka 25

Vi har en pojke å en flicka o kan avslöja att vi fick en flicka samma dag som ägglossningen o låg missionären! Så nä,det är bara myter!

2018-06-03
8kee6
8kee6

Allt är myter.. vi fick en son trots att vi hade sex typ 6 dagar innan äl. Jag vill så gärna ha en flicka o nu när jag väntar 4e barnet som kommer om 3 veckor så hoppas jag så på en flicka (har 3 pojkar). Det är en slump om det blir en pojke eller flicka läste nånstans att det är 48% chans för flicka o 52% chans för pojke då det är så att pojkar har svårare att överleva. (Typ sen långt tillbaka i tiden). Så det blir det det blir.. jag tror jag slagit hål på de flesta myter med mina graviditeter va gäller kön o så haha

2018-06-03
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

*Ägglossning inte förlossning naturligtvis. Autocorrect är underbart.

2018-06-03
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Tjejspermier simmar långsamt men lever länge.

Killspermier somnar snabbt men lever inte så länge.

Vill man ha en pojke ska man satsa på att ha sex samma dag som förlossningen och gärna i en position där mannen sprutar så nära livmodertappen som möjligt. Tex missionären.

Har för mig x spermier (tjej) lever upp till 5 dagar medans y spermier (kille) lever runt 2-3 dagar

2018-06-03
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Jag vet inte riktigt om något av de faktorer du beskrev har någon roll. Men jag har en son. Vi hade samlag på ÄL i missionärställningen (stavning). Jag har tidigare ätit mycket mejeriprodukter men just då så var det i princip bara i matlagning. Lycka till 🙂👍

2018-06-03
Mammatillpojke
Mammatillpojke

Glömde skriva...vilken samlagsställning var det när ni fick pojkar?

2018-06-03
Lyckliggravid1
Lyckliggravid1
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...