App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Stolt mamma

Jag bara måste dela med mej! Idag har min 2 åring gått o kissat på pottan 2 ggr utan tillsägelse helt själv!!😍 är så himla stolt just nu!!!

2018-06-02
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Haha va sött!!! Ja han skötte hela potteriet igår oxå råkade kissa ner det första paret kalsingar men sen gick det felfritt😄 han är så rolig för han sätter sej på pottan kissar sen ska han kolla på det så han kissar inte riktigt klart sen ska han kissa lite till haha x) dock är pottan vi har rätt dum.. den är från Ikea så du kan ta bort själva den där kisset är i men den flyttar ju på sej emellanåt så funderar på att köpa en annan ist;)

2018-06-04
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Så himla skönt när det släpper! Vår 2,5-åring har sedan en kort tid tillbaka helt dissat pottan och vill helst kissa i toaletten. Nu får han sätta ett klistermärke på väggen varje gång det kommer kiss eller bajs, ibland sitter han kvar och väntar på mer kiss för att få ett till klistermärke 😅

2018-06-03
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Även i vårt fall så har sonen fått styra mkt själv. Jag har förstås uppmuntrat och erbjudit pottan. Men själva beslutet att sluta kom från honom själv. Vi lånade böcker på biblioteket om barn som slutade med blöja och läste ofta på kvällarna. Och plötsligt så skulle han inte ha blöja på natten! 😊 Visst händer det några olyckor ibland men det går över förväntan. Till och med när vi var på resa så gick det bra!
Så jag tror oxå att det underlättar när det är på barnets villkor.

2018-06-03
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Tack va gulliga ni är😍 ja samma här alla stressar o pressar men idag så gick han själv tog av sej blöjan flyttade runt pottan i vardagsrummet typ 5-10 min o satte sej sen o kissade så himla duktigt ;) är som du säger man måste göra det på egna villkor o barnets villkor :)

2018-06-02
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Stolt kan du va, min tvååring går mkt utan blöja hemma ibland går d jättebra o ibland misslyckas d. Men jag har inte gått in för att han verkligen ska sluta med blöja. Första barnet blev en press o stress både från bvc o vänner att d va dags o sluta med blöja, hon va då lite över två år. Den här gången ska d kännas mkt bättre för mig då finns tålamodet där o den här gången är d jag som bestämmer över situationen, ingen annan.

2018-06-02
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Grattis! Visst är det härligt! Min son har nyss blivit blöjfri, så jag förstår din känsla! 😊

2018-06-02
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Wow! Härligt när blöjtiden är slut. Särskilt om det är så varmt att man riskerar blöjeksem och värmeutslag.

2018-06-02
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...