App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lös avföring 2 åring

Min son. Snart 2 År, har bajsat 1-2 bajs blöjor om dagen under lång tid. Därför är. Det väldigt mysko att han för 3 veckor sen började bajsa 5-9 blöjor om dagen. Bajset är ibland kletigt, ibland vattnigt, lite blandat under dagen. Sällan är det helt fast men det händer. Det luktar som bara den. Utöver blöjorna är han vid go hälsa, leker, springer, skrattar, bråkar precis som vanligt. Han har börjat amma igen när lillebror kom får snart 8 veckor sen. Det började han med lite grann för ca 4-5 veckor sen. Misstänkte det kunde vara amningen så nu får han på kvällen, just för att han inte ska känna sig utanför. Men det har inte blivit bättre. Ringde bvc som tyckte jag skulle testa kokt mat och mat utan förmycket fiber. Har ni några andra tips eller känner igen er?

2018-05-31
Eraze
Eraze
Barn på 1 år och 11 månader

Blåbärssoppa, bananer, risgrynsgröt. Testa ge barnet dessa grejer mot lös mage :)

2018-06-04
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Finns nått som heter toddlers diareha men tror du bör utesluta virusinfektioner och ev allergier först. Kontakta bvc eller vårdcentralen. Det är inte normalt att bajsa så mycket.

2018-06-04
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Min dotter på 3 år har haft extremt lös mage och mångabajsblöjor, 3 per dag eler fler. Jag tror att det kan bero på vädret eftersom hon blev lite bättre under några dagar när temperaturen gick ner lite.

2018-06-01
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Jag vill inte vara dum men varför börjar du amma en unge som slutat amma? Finns väl ingen anledning över huvudtaget.🤔 men till ditt problem.. han kan ju ha fått rotavirus.. Vår son fick det (trots vaccin). Han va dålig i magen i ca 11 dagar lös avföring o kräktes ett par ggr. Det va oxå konstant bytande. Läckande o nerbajsade sängkläder:/ men sen har även vår son varit dålig i magen efter det så vi provade att ge laktosfri mjölk och grädde (förutom i mat där det tillagas) och det har faktiskt hjälpt så vill du göra det enkelt för dej så prova ge laktosfritt först.. vi va oxå inne på vc för vi trodde han hade mjölkproteinallergi. Dock inte fått svar än på provet.. då för att han fått utslag över kroppen.. mjölkproteinallergi brukar försvinna när dom blir äldre sa läkaren till oss. Men som sagt se till så han får i sej vätska är ju väldigt varmt ute o kan orsaka lös mage

2018-06-01
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Så var det för oss och nu har sonen diagnosticerats med mjölkprotein allergi... 😕

2018-05-31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...