App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Endast vecka 4

Som rubriken lyder så är jag ENDAST i vecka 4. Men visst det är vi alla någon gång.. men för mig känns de verkligen som tiden har stannat upp, har försökt bli gravid i ett halv år (inte så länge jag vet) men nu när jag väl plussat så vill jag ju berätta för alla nära och kära men jag vill också vänta. Jag kan ju inte vara den enda här som tycker att tiden stannar upp helt när man vet det är så många veckor kvar tills nånting börja synas och det börja pratas.. HUR ska jag ha tålamod till det här, tiden har aldrig fått så sakta som nu. Frustrerad otålig och överlycklig

2018-05-30
979797
979797
Gravid i vecka 30

Jag kände ingen mensvärk/molandevärk alls 3 dagar innan mensen skulle komma. (Som jag alltid gjort annars) så de va därför jag började misstänka något haha. Men nu i vecka 5 har jag enormt mycket molvärk till och från. Så visst kan det vara ett tecken, vet många som kännt värk vid mens men är gravida. Så testa dig!.

2018-06-06
979797
979797
Gravid i vecka 30

Är som de verkar i vecka fyra från dagens första mens, och i går och i dag jag haft molnande värk till och från och bet inte hur ska man reagera på de är de vanligt. Ingen blödning än iaf men man blir ju nervös någon som varit med om liknande 🙌 ??

2018-06-06
Skoghsandra
Skoghsandra

Jag berättade för min mamma, hon visste ändå att jag skulle ta gravtest och så. Sen berättade jag för pappan (som jag inte är tillsammans med). Sen berättade jag lite smått för mina närmsta vänner och i vecka 19 gick jag ut till "allmänheten" att jag var gravid. Man får göra det som känns bäst för en själv helt enkelt, inget är rätt eller fel ☺ Grattis till bebis och lycka till! ❤

2018-06-03
Sundins
Sundins
Bebis på 17 månader

Grattis!
Själv plussade jag 31/5, så jag är i vecka 5 nu och har samma tankar som du.
Jag valde att berätta för min syster och en nära vän redan nu. Även om det kanske slutar tragiskt (vilket vi självklart inte hoppas på), så känns det bra att ha NÅGON att prata med.
Vi har försökt länge och fick vårat första plus i mars förra året, dock slutade det tragiskt efter ett vul i vecka 8 som visade att hjärtat aldrig kom igång och slog. Då hade vi berättat för familj och nära vänner som vet hur vi kämpat, och det var fruktansvärt att komma med dåliga nyheter när man var så ledsen själv..
Därför väntar vi med familj & vänner till åtminstone vecka 12, då vi får reda på i vecka 8 om bebis lever denna gång.

2018-06-03
Stellitza
Stellitza
Gravid i vecka 6

Jag berättade för min familj direkt efter jag plussat på stickan. Jag hade gött utan prenventimmedel i 2år. Så jag va överlycklig och trodde inte att de va sant. Klart va man orolig men om det hade blivit ett missfall så hade jag berättat det för min familj också. Så familjen berättade jg för direkt. Jag fick reda på att jag va gravid i vecka 6.

2018-05-31
Ajaxebba
Ajaxebba

Jag. berättade i v13. Jag tyckte det var jätte jobbigt att vänta men var även orolig för att berätta för alla och sen om något skulle hända (missfall)

2018-05-31
Nippertipp
Nippertipp

Mina två första graviditeter så har jag berättat för mina föräldrar direkt, dels för att jag inte kunnat hålla mig och dels för att kunna ha någon att prata med.
Denna gången har jag berättat för två kompisar och min man för en kompis. Ska på ultraljud om 3 veckor och därefter så ska både min och min mans familj få veta. Men vi sitter fortfarande och klurar på ett sätt att berätta det på.

Berätta för någon familjemedlem eller kompis så har du någon att prata med. Grattis till graviditeten!

2018-05-31
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...