App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bajsar inte

Hej! Min dotter på 2 månader bajsar sällan, kanske typ en gång i veckan och då gör hon det av sig själv. Vi kör magmassage på henne då vi upplever att hon får gaser i magen och i samband med detta så brukar hon bajsa. Är det normalt att bebisar inte bajsar av sig själva varje dag? Jag upplever inte att hon är hård i magen.

2018-05-30
elve03
elve03
Barn på 1 år och 11 månader

Ja det är normalt, vissa bajsar varje dag och andra 1 gång i veckan. Upplever ni inte att bebis besväras av det är det nog inget att oroa sig för.
Min minsta bajsade var gång hon hade ätit från att hon var nyfödd tills hon var ca 4 månader, och då åt hon i princip varannan timme 😩😂

2018-05-30
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Helammar du? Barn som helammas kan inte bli förstoppade, säger 1177 och (vår) BVC åtminstone. Det står även att det är normalt att en bebis bajsar allt från varje dag till en gång varannan vecka, så det kan vara så olika.. vår son på 4,5 månad bajsade i början varje dag, ibland flera gånger per dag och sen helt plötsligt bara en gång i veckan och knappt det. BVC sa att det kan bero på att bebisen har en kraftig tillväxtperiod och behöver all näring som amningen ger, därför blir det inte så mycket restprodukter över ☺️ så länge ni inte upplever att bebis mår dåligt/har ont så är det nog ingen fara!

2018-05-30
MammaKotte
MammaKotte
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...