App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Så ont..

Jag vet jag startade en tråd för ett tag sedan om detta men måste se om nån har något mer tips.. :/ jag har fått mer o mer ont i blygdbenet.. men alltså i natt fy Fan rent ut sagt varje gång jag ska vända mej om så vaknar jag av att det gör ont.. att använda benen för att vända sej i sängen fy Fan alltså.. o så skulle jag upp på toa o höll på att ramla omkull så ont gjorde det.. känns som ben gnuggar mot ben o det knäpper o knastrar varje gång jag vänder mej eller ska gå.. försökt sova med kudde mellan knäna men hjälper inte:( snälla nån som har något tips? :'(

2018-05-30
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 2 månader

Mitt tips om man har ont just när man ska vända sig i sängen är att minska friktionen genom att ha sidenlakan i sängen. Eller ha särskilda glidlakan man kan få/köpa genom vården.

2018-05-30
Poppenbüttel
Poppenbüttel

O fy för katten:/ ja jag har ett bälte ett kanonbälte från en rehabbutik. men det sitter ju inte så långt ner.. känns som jag behöver ha det över muttan typ.. :/

2018-05-30
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 2 månader

Jag har ett snett och vridet bäcken som gör min ryggrad sned och vriden. Benen ”åker upp” in i höften så det blir tvärstopp. Min man masserar svanken och höften sen drar han i benen så de liksom ploppar ut. Innan jag reser mig så stretchar jag lite innan så jag inte faller ihop samt stöttar mig på vägen upp. Just snärtan i blygdbenet får mig att tänka på foglossning. Testat bälte?

2018-05-30
ojojojsan
ojojojsan

Ja ska prova vetekudden ikväll när det är lite svalare ute.. höggravid o typ 25 grader varmt ute o sen vetekudde på de då blir det rejält värmeslag.. ska peta i mej ett par alvedon oxå..

2018-05-30
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 2 månader

testa vetekudde o se om de mildrar. Jag har lika dant men inte mycket som funkar. vetekudden hjälper lite grann annars e de Alvedon som gäller typ.

2018-05-30
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...