App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur ökar man sexlusten? Är jag ensam om detta?

När jag var gravid med min son så försvann nästan all sexlust. Från att jag och min man hade sex 2-4ggr/v till kanske 1ggn/v ibland mer sällan... men sen sonen föddes så försvann sexlusten helt och hållet. Han är idag 15månader. Vi har sex kanske en gång i månaden. Jag har noll lust... jag har gärna nårheten. Pussas och kramas. Men när han sen börjar smeka mig så blir det en spärr och jag blir på helspänn. Jag vet liksom att om vi börjar mysa så förväntar han sig sex och då vill jag inte. När vi däremot bara myser och jag sagt att det inte blir sex nu, så kan sexlusten ibland komma, för att det inte förväntas något av mig. Är jag ensam om detta? och hur har ni fått tillbaka sexlusten?

2018-05-30
Mammatillpojke
Mammatillpojke
Barn på 3 år och 7 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-06-04
Mammatillpojke
Mammatillpojke

Exakt samma här! Samma ålder på barnet och samma spärr. Sitter alltid nära varann i soffan efter nattning av barnen och jag älskar det. Men så fort han lägger en hand på låret eller liknande så får jag typ panik. Har ingen aning om varför och jag får så dåligt samvete. I början när jag ammade och bar sonen hela dagarna var det mest en känsla av att jag ville vara i fred, men nu vet jag inte längre. Är iofs fortfarande föräldraledig och så, men nu är jag mer rädd att bristen på sex gjort att sexlusten försvunnit. Som en ond spiral. Tror egentligen att man bara måste komma igång för att få fart på lusten igen. Typ boka in sex i almanackan för att det ska bli av.

2018-06-03
SysterEmma
SysterEmma

När minsta pojken va född så hade vi sex när avslaget va slut.. (gick inte sönder något). jag läste nånstans att man ska bara ha det! Massa glid om man inte blir våt.. för då kommer sexlusten tillbaka. Låter jättedumt men det stämmer faktiskt och det hjälper.. ha en dejtnight bara ni o klä upp er o piffa till er :) jag har sjukt lite sexlust oxå nu när jag är gravid denna gången så jag vet hur det är :( men försök liksom ha sex ibland är det rätt gött ;) hoppas det löser sej:)

2018-05-30
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 5 månader

#bjornsdotra. Ja, problemet är ju att vår son redan är 1år 3månader och lusten fortfarande inte kommit tillbaka... kanske man bara vant sig nu? 😕 I början hade jag som dig (även mycket fortfarande idag) att man inte ville ha mee närhet efter att bebis somnat, då man har bebis på sig hela tiden, så man blir väldigt full med närhet. Trots att det inte är lika mycket närhet av vår son idag som när han var liten men mycket är det ju... men grejen är ju att jag gärna kan ligga och pussas och kramas... men just vid sex så blir det en spärr. 🙁 Känner väldigt mycket press att min man ska få bli tillfredställd. Men destå mer jag vill, destå större spärr. 🙄

2018-05-30
Mammatillpojke
Mammatillpojke

Du är inte ensam! Efter förlossningen har vi lyckats få till det 3 ggr , alltså en gång i månaden 😕. Jag känner att för min del handlar det mycket om att jag aldrig får vara ifred. Plus att amningen gör att jag inte känner mig sexig alls, utan mer som en matenhet. Jag sitter ju fast med bebis vid bröstet större delen av dagarna och den lilla stund man får vara själv... Ja då vill jag vara själv! De få gånger lusten faller på är när jag först säger att det inte blir "nå ligga". Jag är ändå ganska lugn i det hela. Tror att lusten kommer komma tillbaka så småningom... ellee jag hoppas det i alla fall! 😂

2018-05-30
Bjornsdotran
Bjornsdotran
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...