App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När man för första gången ”skadar” sitt lilla barn.

Jaha. Då kom det. Första gången man råkar göra illa sitt barn. Hände för 2 timmar sen o jag har gråtit sen dess. Min 4 månaders tjej däremot? Hon grät i 10 sekunder. Skulle klippa hennes sylvassa naglar, något jag gjort ett x antal gånger nu och alltid när hon sovit. Men nope av någon anledning så bestämmer jag mig för att klippa dom när hon ändå ligger på skötbordet. När jag kommer till sista nageln så tänker jag men gud, detta gick ju bra! High five gumman! Så slinter jag o klipper jag henne i tummen o blodet rinner 😭 Blä blä blää känner mig så värdelös o ångesten i bröstet så fort jag ser sockan vi dragit över handen för att hon inte ska äta upp plåstret. Var bara tvungen o skriva av mig. Nu ska jag pussa på henne o gråta lite till.

2018-05-26
missnnat
missnnat
Barn på 2 år och 6 månader

När min son var 3 mån satte jag honom i babysittern och när jag skulle knäppa det där låset knäppte jag även med en del av hans skinn på tummen😭🤭Fy asså men sånt som händer🙄

2018-06-17
8kee6
8kee6

Vet inte om jag skada bebisen men...precis efter man kom hem från BB och skulle hålla på å krångla med nattamning så använde jag en amningskudde, problemet var att man var så sjukt trött och somna när man amma och även bebisen somna. En natt vakna jag sittandes med kudden i sängen och bebisen har liksom rullat av och rullat iväg i sängen...han låg där som ett litet knyte och sov😍 men vilken ångest jag fick! Jag sluta med amningskudde på natten och bebisen ligger istället bredvid och ammar på natten👌

2018-06-17

Kommer ihåg att jag själv tappade min smartphone i bebisens huvud när jag liggammade i sängen. Det kunde bli så långtråkigt att amma (... kommer jag ihåg det som). Och hade en unge som enbart somnade vid tutten och helst skulle ligga där hela tiden. Haha, stackars barn! Men det gick bra med henne. Hon blev dock lite ledsen och jag blev skärrad och rädd.

2018-05-26
Okonkret
Okonkret

Det där är så klassisk grej att göra. Jag gjorde det med när min dotter var runt 4 mån kända mig som världens sämsta mamma. Hjälpte inte att jag nån vecka tidigare ramlade på en isfläck när jag var henne ute. Tappade bebben som gick en bula i pannan och skrapmärke på näsan. Trodde hon hade dött för hon var helt knäpptyst först sen illtjöt hon i 10 min. Jag själv mådde dåligt väldigt länge för det.

Men allt gick bra hon klarade sig utan men.

2018-05-26
viva91
viva91
Bebis på 12 månader

Jäkla va smart du är som satte en strumpa på handen över plåstret!! ;) tänk om en annan kommit på det :) duktig du är:)

2018-05-26
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...