App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Konstiga blickar på gravidmagen? 😂

Har märkt vid flera tillfällen hur en del (inte alla) kollar och glor konstigt på min gravidmage. Fattar inte grejen riktigt 🤣 eller så har de aldrig sett en gravid kvinna förut. Är ioförsig rätt kort (164cm) och väger 65 kilo nu magen syns ju såklart men vad är de som är så chockerande med en stor mage? 🤣 en del kollar chockat med riktigt uppspärrade ögon och stannar till och glor, häromdagen var det en kvinna som själv hade barn som fnyste och hånlog mot min mage medan jag pratade med en god vän i telefon. Kan någon förklara vad de handlar om, är nyfiken faktiskt😂 Ellet har ni vart med om ngt liknande?

2018-05-25
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 10 månader

En gravidmage är en av många vackra fenomen att beskåda! ^^

2018-05-28
Elavela87
Elavela87
Barn på 2 år

Uuusch va med om samma sak! Tcå olika personer på jobbet under samma dag kommenterade min gravidmage. Är själv 162 men magen började växa i 6.e månaden då tog sig två killar friheten den ena frågade om jag hade skaffat mig en ölmage o den andra fråga om det va massa julmat. Det finns ju folk för allt hahahah.

2018-05-28
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

MrsRoos: Hahaha 🤣👌 klockrent! Ja man börjar ju undra. Som du sa kanske man bara ska skita i de men när de blir så tydligt gloende o fnysningar som idag har man bara lust o fråga vad problemet är 😂

2018-05-25
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 10 månader

Kan du inte glo på deras personliga delar o flina du oxå?;) haha bara att skita i!;) jag pratade med min psykolog senast jag va där att folk tar sej friheter att klappa en på magen o fråga hur är det o håller på.. jag sa det till henne men det är då Fan aldrig någon som kommer fram o klappar min man på snoppen o säger va bra att dina skott funkar haha x) så bara skita i det eller flina o hånglo tillbaka;)

2018-05-25
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...