App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Högt blodsocker

Hej allihopa. Var på inskrivning idag hos Mvc. Fött ett barn tidigare och alla prover genom hela graviditeten var bra på nr1. Nu nummer två hade jag jättehögt blodsocker.. ska nu på test för att se om det är diabetes. VAD innebär detta? Någon som haft graviditetsdiabetes? Hur var den? Gick det över osv? Snälla lugna mig lite !!

2018-05-25
Ungapäron
Ungapäron
Bebis på 14 månader

Graviditetsdiabetes är en typ av tillfällig diabetes 2, den försvinner efter förlossning men du får förhöjd risk att utveckla diabetes,. Jag har fortsatt att göra uppföljningar i sjukvården och har fortfarande högt blodsocker men inte diabetes,. Om du har graviditetsdiabetes måste du för det första tänka på kosten och undvika kolhydrater, beroende på hur grav den är måste regelbundet mäta blodsockret och ta insulin,. För mig som blodrädd var/är det de värsta,. Om du får diagnos så kommer de förklara allt för dig,. Det positiva var alla tillväxtultraljud som blev tätare och tätare 😬 titta på bäbis ❤️ och så blev jag igångsatt V40+6 och slapp vänta till v42 (igångsättningen tog 3 dygn så den lille busen hade nog stannar kvar till v42/midsommar om han fått chansen). Fråga din bm om du vill veta mer! De är inte helt vana vid graviditetsdiabetes men har rutinbeskrivningar att följa, och specialmödravården vet mer,. Mest vet diabetesavd på sjukhuset.

2018-05-25
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Man gör en glukosbelastning.. någonting man får dricka sen vänta ett tag o sen görs ett nytt blodsocker test för att typ se hur bra kroppen tagit hand om det du drack.. Har själv aldrig gjort det men tror det är så det funkar. :) ta det lugnt bara o stressa inte över det i onödan:)

2018-05-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...