App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödning vecka 11

Jag är gravid i troligtvis vecka 11(10+5) och förut fick jag en liten blödning. Det va väääldigt rinnigt, nästan som näsblod. Jag stod inne i en butik och hade kort kjol på mig o känner o ser hur det rinner ner för benen. De va inte mycket. De va bara det lilla som kom men jg blir ändå så orolig. Det har inte kommit nåt mer nu på ca 2timmar. Jag är så orolig. Är det någon som har varit med om något liknade? Som sagt jag är så himla orolig. Jag och min sambo har försökt blivit gravida i Över 2år och tillslut händer det men tänk om det är ett missfalls är så orolig, har de nånsin hänt nån av er?

2018-05-25
Ajaxebba
Ajaxebba
Bebis på 15 månader

Jag va hos Barnmorskan idag och vi gjorde en vaginal undersökning och livmodern hade vuxit rejält. Blödningen kunde bero på många olika saker men hon trodde inte att jag skulle behöva vara orolig. Vi får se helt enkelt men det känns lite lugnar och på måndag har jag ett ultraljud inbokat!

2018-05-29
Ajaxebba
Ajaxebba

Jag har haft både missfall och blödningar (utan att det varit missfall). När det varit missfall har det alltid fortsatt blöda och varit ganska kraftiga blödningar med klumpar i, dessutom har jag fått rejält ont i magen. Blödningarna som inte varit missfall har varit rinniga som den du beskriver och slutat efter ett tag. Jag skulle inte oroa mig men du har rätt att göra ultraljud på mvc för att kolla upp det.

2018-05-27
Juni1234
Juni1234
Barn på 2 år och 4 månader

jag blödde ett flertal gånger från v5 till v20 ungefär , och vissa gånger rikligt men gym hittade inget fel och allt såg bra ut. dem sa att det var för livmodertappen var var så känslig och det är vanligt bland unga och vanligare än man tror under början av graviditeten .

2018-05-27
RosaBaguette
RosaBaguette

Jag fick en ganska kraftig blödning i vecka 10, va helt säker på missfall. Dock på kvinnokliniken dagen efter så visade ett vul att jag hade en blödning på moderkakan. Idag är jag gravid i vecka 18 och allt har läkt av sig själv i livmodern.

2018-05-26
Lilsof
Lilsof

Kolla upp det så slipper du oroa dig, jag hade bara lite bruna flytningar i vecka 10, i vecka 11 blev det missfall, ovh hade jätteont då och blödde mycket, men behövde aldrig in till sjukvården, psykiska smärtan var värst. Men som sagt man blöder inte så lite i den veckan om det är missfall, i så fall om det är på gång. Men som sagt kolla upp det och stilla oron

2018-05-25
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Jag fick blödning i typ v 13 men jag fick blödningen inne på akuten.. jag fick ont i magen nästan som värkar o åkte in till akuten dom trodde det va blindtarmen. Blev uppskickad till gyn där dom gjorde vul o hittade inget. O när jag väntade på att få åka ner till kirurgen för koll av blindtarmen sa jag att jag behövde gå på toa o då hade jag blod i hela trosan så upp till gyn igen där dom hittar ett hematom. Fick blodstannande tabletter jag tog tills blödningen va över. Jag är idag i v 34 så det har gått alldeles utmärkt :) åk in annars o be dom kolla dej bara :)💕

2018-05-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

Jag va i vecka 7 med min andra graviditet när det precis som du beskriver rinner blod inne i en mataffär, dock blödde det ganska mycket för min del men det var bara rinnigt som näsblod. Jag pkte in akut och väntade på ultraljud i 7 timmar... där inne fanns ett pytte litet tickande hjärta :) läkaren hade heller ingen förklaring till varför jag blödde! Hoppas allt går bra

2018-05-25
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...