App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Napp

Hej! Ni med barn som använder napp. Hur avgör ni om bebisen är hungrig eller bara vill suga? Jag har inte haft barn som använt napp förut. Minstingen har fått testa lite och när hon var inlagd på sjukhus fick hon napp av sköterskorna för de sa att behovet av tröst ökar när bebis är sjuk och blir utsatt för provtagningar och behandling.

2018-05-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman
nyfödd bebis

Min dotter har haft napp sen hon föddes (är 2,5 mån) jag brukar märka på att hon suger hårdare på nappen o spottar ut den efter några sekunder o gråter. Oxå har relativt koll på klockan. Det brukar gå mellan 3-4 timmar mellan.

2018-05-24
sallstrom86
sallstrom86
Barn på 2 år

Precis oftast när dom är hungrigare så suktar dom hårdare och spottar ut nappen o gnäller :) mina 2 äldsta pojkar hade napp. Nu den lilla 1 åringen han vägrade napp från första stund haha x)

2018-05-24
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Jag märker på min son att han suger väldigt "häftigt/intensivt" på nappen om han är hungrig, precis som att han försöker få ut mat ur nappen. Jag helammar honom så han suger på nappen precis som han suger på bröstet, den första stunden för att få igång utsrivningsreflexen, när han är hungrig. Han tappar även nappen oftare om han är hungrig :)

2018-05-24
emli90
emli90
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...