App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ont i magen

Hej. behöver tips o råd. är i v 30 nu och har haft ont i magen/ryggen i snart 2 dygn. molande värk och ibland hugger det i vänster sida. har ont en stund sen lugnt nån minut sen ont igen. har provat att sitta o ligga ner men inget hjälper. har vart hemma från jobbet o vart säng liggandes. bebis rör sig som vanligt. har även haft mer vattniga flytningar idag och har även haft tryck neråt sedan igår. börjar bli trött då jag knappt får sova eller vila.

2018-05-22
ecstasy92
ecstasy92

kan vara så. hade inga förvärkar med 1a alls utan bara pang bom så va de värkar. därför jag är osäker på vad detta är. kan prova med vetekudden o se om de funkar.

2018-05-22
ecstasy92
ecstasy92

Vid v 30 fick jag oxå vattniga flytningar men mitt tips till dej är att ha en värmekudde på magen o ta alvedon. Jag har gjort det nu i några dagar då jag har förvärkar från helvetet x) är sant som det sägs att man får värre förvärkar ju fler barn man får (väntar mitt 4e). Har du fler barn sen innan? Kan ju vara så om det är ditt första att din bebis fixerar sej... därför det ät tryck neråt :)

2018-05-22
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...