App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips??

Hej! Har någon tips på hur man blir gravid. Jag tänker mer på vad man ska tänka på för att bli lättare gravid. På vad man ska äta osv! Tacksam för massor med svar!!:)

2018-05-21
Försöker

Lev sunt och stressa inte, träna regelbundet och håll sund vikt. Mellan dag 10 och dag 20 i menscykeln är man mest fertil. Har man sex varannan dag mellan dag 10 och dag 20 så blir det oftast bebis, om allt klaffar förstås.

2018-06-11
flingan32
flingan32

Köp ägglossnings test på apoteket... det funkar😊

2018-06-10
jmh78
jmh78

Som andra skrivit så ät folsyra. Undvik rökning och alkohol och ligg en hel del 😉😝 nej men många försöker räkna ut sin äl, ibland blir det då fel eller att kroppen inte är så regelbunden som man tror, om man istället har sex varannan- var tredje dag så är det i teorin helt omöjligt att missa ägglossningen 😊

2018-05-22
Mammaiapril18
Mammaiapril18

jag gjorde egentligen inte så jätte mycket. jag åt vitaminer (mitt val kvinna)
och min man åt tabletter som skulle öka sperma produktionen samt styrkan på spermierna (finns receptfritt på apoteket) och 2 månader senare var jag gravid

2018-05-22
miinnni
miinnni

vet inte varför vi har lätt för att bli gravida men har iaf ätit folsyra,b-vitamin och superzink. Sedan är ältest bra för att verkligen veta när man har äl.

2018-05-21
8kee6
8kee6

Det där är så individuellt men det finns lite "hjälp på traven" om man säger så 😊 ät till o börja med 500mg folsyra börja gärna innan ni försöker. Sen ät mycket nyttigt men också annat du vill äta (man behöver ej skära ner på allt) men frukt, grönsaker är alltid bra.
Sen finns det ju alltif kosttillskott som hjälper till. Kan tipsa om munkpeppar för starkare ägglossning (känner flera som blivit gravida direkt efter de prövat efter många års försök) sen kan de vara slumpen! Who knows men de kan man testa iaf 😀
Sen finns det bisolvon man kan ta för o få lättare sekrer (om man har segt sekret son kan försvåra för spermier att ta sig in till ägget)

Lite tips iaf 😊 lycka till ❣

2018-05-21
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...