App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på morgongåva

Jag gifter mig med min sambo om två månader och börjar nu fundera på morgongåva. Jag har 0 idéer vad jag ska ge. Han bär aldrig smycken och han har köpt en klocka som mäter puls, steg, sömn så en fin klocka är inget jag vill köpa. Så nu behöver jag lite hjälp!!

2018-05-20
Ps mamma
Ps mamma

Tack för tipsen!! Jag ska gå in på getpersonalse och kolla lite. MrsRoos jag vill gärna bli överraskad så jag vill gärna att min blivande man köper något som jag inte vet om. SysterEmma bor i Skåne så blir nog lite väl dyrt även om det lät som en kul grej!!

2018-05-26
Ps mamma
Ps mamma

Fotografering? En av mina favoritfotografer Mia Lewell gör morgongåvefotograferingar. Då fotar hon den blivande bruden i snygga underkläder. Gå in på hennes sida och kolla för inspiration. Min man fick ingenting, haha!

2018-05-25
SysterEmma
SysterEmma

Jag frågade min man vad han ville ha.. han ville ha en gitarr o jag valde en silverring med diamanter. En morgongåva är inget man måste smuggla med utan man kan faktiskt fråga va den andra vill ha :) så hans gitarr o min ring kostade lika mycket o är troligen en av de dyraste gåvor vi kommer ge varann:) så är ok att fråga o säga vad man vill ha :)

2018-05-20
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 34

getpersonal.se är en himla bra presentsida. Har gett min man graverad snusdosa i tenn och en graverad plånbok med hans initialer. Jättesnabb frakt o kommer i fina presentaskar. Hoppas du kan hitta nått av intresse☺️ Har även gett han presentkort hos en barberare å det var väldigt uppskattat🙂

2018-05-20
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...