App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Alternativ till stödstrumpa?

Har de senaste dagarna haft fruktansvärt ont i baksidan på vaden och kan knappt gå. Har försökt hitta stödstrumpor att köpa men enligt deras måttabeller så skiljer det två storlekar mellan det som rekommenderas för min omkrets runt vaden och runt ankeln. Har provat att ligga med fötterna högt utan resultat. Har lågt blodvärde så är i stort sett sängliggande och har igen fysisk energi. Någon som har tips på vad man kan göra för att bli av med smärtan utan stödstrumpor?

2018-05-18
illusiona
illusiona
Barn på 1 år och 6 månader

Fast jag tycker det känns mer onormalt när det bara är det ena benet. Varför ska man som kvinna och gravid alltid få hörs att allt är normalt. Normalt för en annan kanske inte är normalt för en själv. Stå på dig om smärtan inte ger med sig. Du kan kompressionslinda annars benen med en elastisk linda. Kom ihåg att alltid sätta på stödstrumpor eller linda benen innan du går upp från sängen första gången på morgonen efter du sovit. Hoppas det löser sig för dig

2018-05-18
Maandiiis
Maandiiis

Jag fick en ultraljudsundersökning av benen två dagar efter förlossningen eftersom jag hade svullna vader och smärta i en fot. Nu var det ingen propp men försök få läkaren att kolla för om det är en blodpropp och den släpper kan det bli livshotande.

2018-05-18
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Eftersom jag är gravid så avfärdar läkaren allt jag säger med ursäkten att det är normalt för normala kvinnor och vägrar undersöka mer. Så försöker lösa det på egen hand. :)

2018-05-18
illusiona
illusiona

Har du kollat varför du har fått ont i vaden? Om du är mycket sängliggande så kan det lättare bildas proppar i benen. Tänkte på att det låter som det bara är i den ena och blivit rätt nyligt

2018-05-18
Maandiiis
Maandiiis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...