App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tecken på förlossning?

Hej! Jag är i vecka 40+0 och bär på mitt första barn. Jag är nyfiken och kan inte sluta grubbla på när vår lilla bebis ska titta ut. Jag har hört att många blir risiga i magen innan förlossning. Jag har haft lite förvärkar den sista veckan och idag körde det ihop sig i magen och jag känner att den inte är helt hundra. Även när jag sätter mig på toa så värker/ömmar det I fiffi. Känns som det är hålet lixom, där den ska ut. Kan det vara tecken på att det snart är dags? Det värker I ryggen, men det har det gjort till och från tidigare i veckan också. Hur har ni upplevt eran sista tid innan förlossning?

2018-05-16
Tilda305
Tilda305
Barn på 1 år och 9 månader

Jag blev igångsatt med nr 2 och 3 så då var jag på plats redan som tur var för då gick det väldigt fort från första starka värken.

Med första barnet så hade jag lite småvärkar på dagen och sen blev det mer och mer regelbundet. Lös i magen också. När klockan var 02 på natten hade jag 3 värkar på 10 minuter så då åkte vi in och jag var öppen 7 cm redan.

Med de andra har jag provat hinnsvepningar flera ggr utan resultat men det kanske fungerar för dig.

Lycka till.

2018-05-23
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Tack alla för svar! :D ingen bebis är ute för mig ännu. Har gjort en hinnsvepning idag så jag hoppas den gör susen 😊

2018-05-23
Tilda305
Tilda305

Jag var risig till och från i magen i flera veckor innan fl startade. Hade förvärkar i 2 veckor. 2 dagar innan vår son föddea upphörde värkarna helt, kände ingenting förutom att han sparkade. Sen kom värkarna tillbaka efter två dagar och trodde stenhårt att de var bara förvärkar. Men vid lunch åkte vi in p.g.a att värkarna blev så smärtsamma och var då öppen 4 cm. 17 timmar senare var han ute :)

2018-05-19
MarithaB
MarithaB

Jag vaknade på morron runt kl 7,30 och hade ont i magen och sprang på toa. Så fick ja göra några ggr tills jag fatta att ja inte hade ont i magen för att ja va dålig i magen utan de va värkar. Åkte in och va framme vid 10tiden och 13.01 är sonen född. Men dottern hade ja en igångsättning så va redan på plats.

2018-05-19
Madde90h
Madde90h

Tack alla för svar, det är jätte intressant att läsa :D ingen bebis här än och inga värkar. Jag är så otålig så jag blir tokig!

2018-05-17
Tilda305
Tilda305

För mig lossnade slemproppen i omgångar ungefär en vecka innan förlossningen och dagarna innan fick jag starka sammandragningar så fort jag ansträngde mig. Sen började förlossningen med att vattnet gick.

2018-05-17
Teskedsgumman
Teskedsgumman

För mig var dom första tecknen sjukt, och då menar jag så fruktansvärt dålig mage, superpigg, ingen foglossning och helt perfekt humör hela dagen innan värkarna kom i gång på kvällskvisten och då som att någon stack med nål i underlivet. Med dottern började jag känna av lite sammandragningar på morgonkvisten, allt dog av för att dra igång med råge på kvällen

2018-05-17
Plumpan
Plumpan

Jag kände mina första värkar som att jag behövde bajsa sen drog det igång :)

2018-05-17
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Spännande! Alla mina tre förlossningar började med ryggvärk. Trodde jag hade uvi så åkte till förlossningen och kollade upp, alla tre gånger var jag öppen flera centimeter och fick stanna för ryggvärken var värkarbetet som startat :D Dock födde jag för tidigt alla gångerna, därför jag inte reagerade att det kunde vara dags. Stort lycka till!

2018-05-17
Liwi3
Liwi3
Barn på 3 år och 3 månader

jag hade inget direkt jag märkte av för övrigt i kroppen , dock fick jag spirande vatten vilket var väldigt svårt att upptäcka men förstod att någon inte stämde så åkte in och kollade så satte dem igång allt då dem såg att vattnet mer eller mindre hade gått. var då bf+11 så försöker allt för att inte behöva gå över denna gången ^^

2018-05-17
RosaBaguette
RosaBaguette

Bar konstig i magen typ 2 veckor innan. Slemproppen lossna 2 dagar innan. Hade ont flera timmar innan och så gick vattnet tillslut.

2018-05-17
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Jag hade inga som helst tecken på att förlossningen var på gång. Förutom att jag blev risig i magen någon dag innan. Det hela satte gång av sig självt när jag vaknade en morgon 10 dagar efter BF. Hon kom ut natten till nästa dag. Så 12 timmar tog det på ett ungefär från första värk.

2018-05-17
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...