App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i blygdbenet

Alltså jag måste fråga om det finns andra som har det? Jag har så ont så nät jag vaknar på morgonen så bara ilar det förra graviditeten när jag väntade 1 åringen fick jag ont (tror jag) pga att han va så stor.. och ibland kunde det tom knäppa i blygdbenet när jag gick upp på morgonen vilket gjorde äckligt ont. och nu började detta onda igen i typ förrgår.. o strålningar där oxå. Ingen fixerad sak då jag bara är i v 33.. men när jag nämnde detta för bm förra graviditeten så sa hon ja har jag aldrig hört innan är nog ingen fara.. o när jag googlar jag hittar ingenting om fler som haft ont så mer än när bebis borrar ner huvudet eller så.. men jag får ont så fort jag reser mej upp från soffa alltså från sidliggandes till sittandes.. (har foglossningsbälte) Så bara ilar det och gör ont.. fler som har det så?:/

2018-05-16
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Jag har haft jätteont i blygdbenet under mina graviditeter. Just själva knäppet är obehagligt och det känns ibland som om benet bryts! Under sista graviditeten blev det dock något bättre ju längre ner bebisen sjönk. Det stabiliserade sig något då.

2018-05-17
Strawbaby
Strawbaby
Barn på 1 år och 10 månader

Lite konstigt sagt av bm men hon kanske inte har varit i yrket så länge. Oavsett, blygdbenet är en av de klassiska foglossningspunkterna. Själv har jag inte direkt ont där, men är väldigt öm (det är så skönt när jag råkar få sonens ultravassa armbågar där).

2018-05-17
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Ja precis det känns liksom i blygdbenet känns som man gnuggar ben mot ben typ.. blev bara så chockad när bm säger att hon aldrig hört talas om det.. Ja det stämmer med ryggen men sin sagt sitter mer i ryggen än nere i bäckenet.. blir ju så nojig att det är pga att denna bebis är stor oxå..:/

2018-05-17
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

usch, låter som foglossning. Hade så i min andra graviditet å då kändes det som att jag ramlat från 4e våningen rakt på ett räcke på fiffi. Gick på kryckor i slutet.vet att du skrivit om ryggont i svanken va? jag lånade tensapparat av rehab i slutet av andra graviditeten å det var sååååååå skönt att ha den på kvällen när man låg o kollade tv. rekommenderas!

2018-05-16
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...