App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gått över tiden

Hej alla, Jag är nu i vecka 41 + 3 och känner mig lite less och vill bara få träffa min lilla bebis. Vart jag än läser så känns det som att alla föder innan vecka 40 även i min kompis krets föder alla tidigt. Finns det några som har gått över tiden? Vad har ni gjort för att få dagarna att gå och ha en fortsatt positiv inställning? Jag har inga tecken alls på att den lilla vill komma ut och börjar undra om jag kommer få bli ingångsatt, fast jag helst inte vill det :(

2018-05-15
Camilla_0
Camilla_0
Barn på 2 år och 1 månader

Tack för alla goa tips! Och vad skönt att höra att det finns några som faktiskt går över :)
Idag var jag och köpte några böcker och la mig ute i gräset och bara njöt. Jag känner mig mycket mer positiv idag än igår och lägger inte så mycket fokus på att den ska komma ut utan mer på att njuta av tiden innan man kommer bli mamma för första gången.

2018-05-16
Camilla_0
Camilla_0
Barn på 2 år och 1 månader

Med sonen nu gick jag 15 dagar över =igångsättning. Jag säger som en vän sa till mig, ställ in dig på att det blir igångsättning och se de positiva i de. Du kommer få uppleva något som ganska få kvinnor får uppleva. Håll humöret uppe med det egentligen klassiska "den som väntar på något gått väntar Alltid för länge". Bebisen kommer när den själv vill och jag blev inte lugn faktiskt förrän jag accepterade att jag inte kunde göra något för att påverka de :)

2018-05-15
Tibsan
Tibsan
Barn på 2 år och 3 månader

Vår 2 åring föddes i v 41+1 och då efter en hinnsvepning 2 dagar tidigare.. Har du fått det?:) annars som de andra skriver unna dej något lyxigt typ frisören eller fixa naglarna (gör dom inte för långa bara då den lilla grejen man sätter på fingret under förlossning inte gillar för långa naglar den tappar kontakten;)) gå o fika med nån kompis :) jag hade kunnat fika med dej känner mej så instängd ändå så :)

2018-05-15
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 2 månader

Blev igångsatt med både 2:an och 3:an och det var så jobbigt att gå över så länge. Är det första barnet så passa på att göra dig själv iordning, klippa håret eller nåt annat lyxigt.

Kolla film, läs,, vila, pyssla med olika saker.

Laga mat till första tiden som mamma så du inte behöver fixa med mat mer än nödvändigt. Baka m.m

Gillar du sticka eller virka så gör det.

Lycka till med sluttampen


2018-05-15
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader

Vår flicka kom 10 dagar efter BF. Kommer ihåg att jag var så less.. men samma dag som vi fick datum för igångsättning bestämde hon sig för att komma! Sysselsätt dig så gott det går.. träffa vänner, boa, lyssna på förlossningspoddar, läs en bok! Vad som än kan få tiden att gå😉

2018-05-15
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...