App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ont i magen efter kräksjuka

Min tvååriga dotter har haft kräksjuka sedan i fredags eftermiddag. knappt kunnat behålla varken dryck eller mat. först igår började hon äta och behålla mat och dryck och febernedsättande medicin. nu har hon klagat på magont sedan söndag morgon och igår var vi på akuten då hon inte slutade ha ont. där konstaterades det att hon har bakterier i urinet men att de skulle skicka odling för vidare svar. men de satte henne på antibiotika så länge. men detta med magont oroar mig väldigt. någon med liknande erfarenhet?

2018-05-14
Soffepoffe
Soffepoffe
Bebis på 15 månader

Låter normalt tycker jag! Det tar tid att återhämta sig efter en magsjuka. Min son hade magont ca 1 v efter magsjukan, då kontaktade jag sjukvården och precis då gick det över. Jag själv hade oxå hemskt ont i magen typ en vecka efter magsjuka. Så det är nig ingen fara :)

2018-05-14
Mammmamalin
Mammmamalin

Tycker inte heller det låter konstigt att hon har ont i magen efter magsjukan.. är väl vanligt. Vet man ju själv att man har ont i magen även efter magsjukan..

2018-05-14
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 36

Jag tycker inte det låter konstigt med magont efter en magsjuka. Det tar tid för magen att läka och vänja sig vid mat igen. Ge sånt som är snällt mot magen.

2018-05-14
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...