App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

sover bara på föräldrarna

Vår dotter är 2 veckor nu. Hon sover som en stock i sin egna säng på dagen. Men när natten kommer så vill hon inte komma till ro och det enda som fungerar är att hon sover på mitt eller partnerns bröst. Detta är inte optimalt för varken min bebis eller vår sömn. Hur går man tillväga?

2018-05-14
Barn på 1 år och 10 månader

Precis som nedanstående skriver så är erat barn så pass liten. Hon vill och behöver säkert närhet. Och då tycker jag att man ska ge dem det. Men så klart i den mån som man klarar av. Kanske kan du och pappan turas om att ha bebisen sovandes på er? Vår flicka somnade enbart vid bröstet och på mig de första 3 månaderna eller i vagnen.

2018-05-15
Okonkret
Okonkret

Men hon är ju så liten❤ tänker att klart hon vill sova jämte mamma och pappa på natten.. min son sov jämte mig fram tills han var 2 mån sen började jag lägga honom i spjälsängen.. Men jag är ju själv med honom och jag ville verkligen ha han jämte mig.. Nu ibland lägger jag honom i min sägen mest för att jag vill ligga och lukta på mitt barn🙈

2018-05-14
msbounty
msbounty
Barn på 2 år och 3 månader

Hade likadant i början (typ kring 2 v ålder) med sonen. Vi kämpade på och sov tillslut hela familjen på soffan för det var det enda han accepterade men efter någon vecka kunde vi flytta tillbaka till sängen. Sen samsov jag med honom i någon månad eller så och sen flyttade jag över honom till hans spjälsäng som stod bredvid mig och då gick det bra. Men tror att allt kommer när det kommer, även om det är jobbigt för stunden så får man bara ta sig igenom det för det varar ju inte föralltid

2018-05-14
MammaKotte
MammaKotte

Ja, samma med våra barn. Jag la ner dom efter att dom sov djupt, la dom på en filt och tog upp armar och ben på magen och lindade tight. Då känner dom sig med trygga. Om dom vaknade så tog jag min hand och la lätt på ansiktet så känner dom doften av dig. Jag kunde även lägga dom bredvid mig i sängen med huvudet typ i min armhåla och kroppen längs min mage. Då känner dom med värmen och din doft och lite rörelse. Annars får man nog bara gilla läget, men jag oroade mig alltid lite för att barnet sov på magen eftersom jag själv kunde somna när dom låg där! Lycka till!

2018-05-14

Tror att man bara får gilla läget, väldigt vanligt med bebisar som är så små. Det kommer gå över inom ett par veckor

2018-05-14
Angelicaetzner
Angelicaetzner
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...