App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mer nöjd med kroppen efter en graviditet

Hej! Väntar mitt andra barn, och har börjat tänka på vad kroppen egentligen går igenom vid en graviditet och att det är mycket som förändras i och utanpå kroppen. Det finns så mycket att läsa om saker som är negativa med kroppen efter en graviditet med bristningar, pigmentfläckar, stygn osv. Men vad upplevde ni blev bättre efter en graviditet/förlossning? Jag tycker personligen att jag har fått finare form på min kropp. Vore kul att höra med er andra! :)

2018-05-13
Morethanthis
Morethanthis
Barn på 1 år och 7 månader

Jag har fött naturligt tre barn och jag älskar min kropp mycket mer nu än innan första barnet, och då var jag en träningsnarkoman som tränade 7 dagar i veckan och hade den där riktigt fina kroppen som jag fick fina kommentarer för. Dock nu efter tredje barnet är jag tillbaka till den fina kroppen + att jag gick ner ännu mer än innan första barnet, tillbaka till samma platta magen och inga bristningar varken vid förlossningarna eller på magen har uppkommit, vi har fått mycket bättre sexliv, väntar nu fjärde barnet, är i v 15, har fått en liten gravidmage men ändå har kvar min vältränade kropp då jag tränat under alla graviditeter ända in till förlossningen. Så ja, jag har mycket bättre kropp än innan barnafödandet. Alla kommentarer som jag fick när jag var gravid med första barnet , att jag kan säga adjö till den fina kroppen och att jag aldrig får tillbaka den, ja.. vad säger man. Idag åker jag konståkning många gånger i veckan och stortrivs med kroppen.

2018-06-10
flingan32
flingan32

Känner med dig, är sjukskriven pga foglossning. Bf om 90 dagar, känns som en evighet kvar 😱

2018-05-14
Morethanthis
Morethanthis

Jag fick en allmänt mer avslappnad inställning till min kropp efter att första barnet fötts. De gånger jag har känt nåt negativt så har jag försökt att helt enkelt titta på mitt barn och tänka på att min kropp tillverkade den fantastiska varelsen. Jag väntar också andra barnet nu (bf om bara 55 dagar 😱) och under graviditeten har jag inte känt mig nöjd med kroppen, men jag vet ju också att det värsta kommer att försvinna i sinom tid (jag kan liksom inte promenera pga foglossning och magen är ivägen hela tiden).

2018-05-13
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...