App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sommar, värme och kläder?

Det här med att klä sina barn när det är varmt är inte lätt... Mina tvillingar är nästan 9 månader och sover alltid i vagnen under dagtid. De står självklart i skuggan, men det blir ändå varmt. Vad har ni på era när det är den här värmen? Solen tar ju genom skugga också, så måste ju bli långärmat. Ska jag ta av body/t-shirt för att bara ha en långärmad tröja just när vi ska ut och sen byta igen? Ibland funderar jag på om jag ska lägga dem i vagnen i kortärmat, men bara stå i skugga bakom ett hus tex. För nu tror jag de blir så varma så de inte kan sova pga det... Tar gärna emot tips och tankar :)

2018-05-08
Hene85
Hene85
Barn på 2 år och 5 månader

Vi hade oftast kortärmat men hade en solfilt, tunn filt med UV-skydd. Barnen verkade hålla rätt bra temperatur under den och det blev inte varmt under den.

2018-05-09
Carrunwen
Carrunwen

Känner igen din oro! Tänkte likadant med mina barn. Det finns ju tunnare, svalare kläder att ta på dem med lång ärm/ben. Det körde jag på. Solparasoll på vagnen om jag var ute och gick eller i skugga under träd/vid husvägg. Så gjorde jag och det funkade fint.

2018-05-08
Mammmaw08
Mammmaw08
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...