App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oro och rädsla

Hej! Jag väntar mitt första barn och är just nu i vecka 19. Har en del problem med oro och rädsla för att förlora barnet, att något ska gå fel osv. Denna oro kan göra att jag mår riktigt dåligt emellanåt. En del av den rädslan kan komma ifrån att vi haft svårt att bli gravida och fått hjälp med IVF för att lyckas. I fredags var vi på RUL och allting såg fint ut, så härligt att få se det lilla pyret där inne. Nu undrar jag om det är någon som vet, rent statistiskt, hur stor chans det är att föda ett friskt barn om allting såg bra ut på RUL?

2018-05-07
helenasi
helenasi
Bebis på 17 månader

Mitt äldsta barn är 10 år och jag går fortfarande och oroar mig för honom. Antar att det är de känslorna som gör oss till bra föräldrar för vi värnar om våra barn och deras bästa. Försök slappna av så gott det går. ❤️

2018-05-08
ojojojsan
ojojojsan

Våga lita på det! Slappna av. Du är gravid nu (trots resan dit) och ditt barn mår bra. Massor av kramar och lycka till!

2018-05-07
Okonkret
Okonkret

Hej! Här är en som genomgått samma resa som du. Gjorde flera inseminationer och fick ett missfall. Blev gravid mha. alla hormonerna man får i väntan på IVF. Och jag har känt precis så som du gör nu. Under större delen av graviditeten var jag väldigt orolig. Jag var orolig hela vägen in i det "sista" och kunde inte slappna av förrän barnet var fött. Knappt ens då för att jag var rädd att något skulle hända henne. Allt detta gjorde att jag hade svårt att slappna av och "njuta" av graviditeten och under förlossningen. Något som jag i efterhand ångrar. Har nu en fantastisk dotter som är strax över året. Ja, om det ser bra ut på ultraljudet vid RUL så är det med största sannolikhet bra med ditt barn!

2018-05-07
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...