App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Får man köpa nya tuttar?

Får man köpa nya tuttar när man ammat klart andra och sista barnet? Ser ju inte direkt ut som innan om man säger så. Måste man lära sig att leva med allt på sin "nya kropp" och älska den villkorslöst, den fantastiska kvinnokroppen som fött och ammat två barn? Eller får man faktiskt åtgärda något som man känner sig ledsen över? Slapp mage är något man kan träna så det bryr jag mig inte så mycket om. Bristningar på magen såklart inget kul, men bleknar lite med tiden, och det är ju faktiskt där inne som livet vuxit. Men brösten.. Så mycket mer än bara matcentral.. Det kvinnliga, sexuella (alltså den egna känslan och uppfattningen) Går ju aldrig att träna sig till fasta bröst igen..

2018-05-05
Jennskan
Jennskan

Jag gjorde efter mina två! Har opererats x antal gånger efter det pga ärr som inte läker. Gjorde lyft samtidigt så man får otroligt mycket ärr. Valet står alltså mellan ärr och hängiga mjuka tuttar.. nu kunde jag bara amma på ett bröst så skillnaden efter var 3dl i storlek så ganska kraftig. Så jag tog bort 3dl bröst från set största och la in lika mycket i båda så jag behöll samma storleks om jag hade innan. Efter set har jag fått ett barn till som jag inte kunde amma. Mjölken fastnade i armhålan och kom inte ut. Brösten ser väl ok ut ändå. Väntar 4 nu och är rädd för smärtorna i armhålan igen hahah. Dessutom klarar jag inte av att träna så det känns i bröstmuskeln. Sjukt obehagligt!! Mina inlägg sitter under bröstmuskeln så man kan aldrig se eller känna dem på utsidan. Sätter man dem utanför muskeln får man dessa fula porrskådisbröst med kanter och hårdhet. Alla kliniker gör olika så kolla upp!

2018-05-08
ojojojsan
ojojojsan

Fy fasen va bra skrivet plumpan!!! Håller oxå med om att vissa saker borde ingå.. haha tänkte på det häromdagen angående att det är dyrt att vara gravid.. Har köpt svampmedel för över 800:- denna graviditeten. Inget jag valt själv direkt att ha svamp men det han varit sjukt jobbigt med det denna graviditeten haha x)

2018-05-07
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 7 månader

Man får göra precis som man vill! Funderar själv på att lyfta tuttarna när jag känner mig "klar" med att få barn

2018-05-07
Okonkret
Okonkret

Självklart skulle jag säga! Vill själv lyfta tuttarna och karva bort lite hud på magen, fettsyra lår och ge rumpan ett lyft men jag tror inte jag har samvete att göra det med tanke på kostnaden. Dom pengarna kan man göra väldigt mycket annat för, för dyrt är det verkligen. Tycker vissa ingrepp borde ingå efter barnafödande. Typ hjälp med att dra ihop magmusklerna och stärka kroppen efter graviditet och förlossning. Känner man inte att man är nöjd och trivs i sin nya kropp ska man definitivt göra något åt det! Livet är för kort för att gå runt och må dåligt över den!

2018-05-07
Plumpan
Plumpan

Min plan var också att lyfta

2018-05-06
Isabell25
Isabell25

Tack för bra inputs allihopa! Ska börja med att undersöka att enbart lyfta! Kan ju vara en början för att slippa komplikationer. Men även undersöka generellt för att ens våga bilda sig en uppfattning om själva ingreppet! Tack!

2018-05-06
Jennskan
Jennskan

Klart man får!! Jag är som du vill oxå fixa till tuttarna när jag är klar med att få barn.. jag vill dock bara lyfta o förminska, inte ha inplantat :) jag anser inte att det är fel att vilja fixa till tuttarna.. jag har fött snart 4 barn jag menar det är ju inga vackra saker som är kvar över bröstkorgen haha x) jag hatar mina bröst.. kan tom böla för jag tycker dom är så hängiga o fula.. Min man älskar dom dock men jag nä kan inte ha tex bikini utan bygel :/ sen blir jag så arg på andra människor så fort man vill fixa till något som tex brösten för man ammat sina barn då säger folk va nöjd med din kropp blah blah blah Sen Om det kommer nån som vill tex göra ett könsbyte nä då jävla ska man va så positiv till det. Så jag tycker att vill du snygga upp flickorna så gör det!;)

2018-05-06
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 7 månader

Självklart får man göra det! Varför skulle man inte få?
Finns ju såklart risker men om man går till någon proffesionell och är beredd att lägga en rätt stor summa så tror jag risken är minimal för komplikationer. De som jag känner som har nya tuttar har inte svagt några problem eller komplikationer.
Lycka till!

2018-05-06
Emliew
Emliew
Barn på 3 år och 1 månader

Jag och min man hade en överenskommelse. Han fick minsann se till att det fanns pengar till nya duttar efter barnet amningen o allt det där. Men när allt var över kände jag inte behovet. Duttarna var inte som innan men helt ok. Så några nya har jag inte velat ha än. Klart att man fåt fixa de man vill.

2018-05-06
Isabell25
Isabell25

Du gör som du vill men blunda inte för risker och komplikationer som kan uppstå. Många lever med smärta känselbortfall och/eller hårda bröst där implantat har blivit inkapslade.

Jag funderade ibland på att göra en operation men efter att ha sett svenskt tv program med misslyckade plastikoperationer där mycket inte var utseende utan nerv smärtor och känselbortfall så är jag inte det minsta sugen.

Får hellre ha tomma tuttar och fullkänsel då.

2018-05-05
viva91
viva91
Bebis på 16 månader

Klart man får. Så länge det är något som du själv känner och inte mår bra för så är det självklart. Dock skall man inte göra de för att de är något samhället tuttat i en. Jag tänker göra mina, har sagt de från start. Mycket för att jag ÄLSKADE mina större under graviditeten och nu har jag noll och inga kvar. 🙄 så JA! Vill du det, go for it!

2018-05-05
Vickan93
Vickan93
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...