App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Misstänkt uvi?

Vår dotter fyller 2 år snart. Förra fredagen fick vi hämta henne från förskolan med 38,2 graders feber. Febern var borta på fredagen och hon har varit som vanligt sedan dess. Tills idag. Samma visa igen. 38,2 men nu pigg och äter och dricker bra. Har bytt 4 rejäla kissblöjor på 4 timmar och hon verkar inte ha ont. Gnäller lite när vi ska tvätta där nere vid blöjbyte. Men annars som vanligt. Kan det vara uvi? Vad har ni andra sett för symtom på uvi på era små?

2018-05-03
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 37

Tack för svar! Tycker inte att ruiner luktar stark eller så. Hon hade 37,7 för någon timme sedan. Inte alls gnällig. Men ska försöka få i henne lite citronvatten. Ska avvakta idag med annars blir det söka vård och se om dom kan ta en odling.

2018-05-04
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 37

Jag kontaktade vårdcentralen då jag misstänkte att min pojk hade uvi. Urinet luktade typiskt och han klagade över ont i magen. Fick då rådet att avvakta och se om det blev bättre, men om han skulle få feber skulle vi söka vård. Så utifrån det rådet så kanske det är bra att kolla upp det, ta en odling på kisset. Ibland har man inte så många symptom som märks och det kan vara svårt att upptäcka hos barn. Lättast är nog att ta med hemifrån för kan va svårt att få barnet att kissa på beställning när man är där.

2018-05-03
Tessan U
Tessan U

Köp tranbärsjuice och ge henne. Min dotter sprang och kissade hela tiden när hon hade d.. Klagade på ont endast ett par ggr. Ja gav henne citron i vattnet då hon vägrade tranbär och det försvann..

2018-05-03
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...