App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnet vill bara bli tröstad av ena föräldern

Vårt barn på knappt ett år, vill bara bli tröstad av en av oss när den är ledsen eller trött. När den andra föräldern försöker så blir barnet bara mer ledsen och vill till den andra föräldern. Detta gör givet vis den av oss som inte får trösta väldigt ledsen, man vill ju som förälder och kanske framför allt mamma kunna trösta sitt barn. Kan man ändra på detta på något vis?

2018-05-02
Sotaella
Sotaella
Barn på 2 år och 9 månader

Tipset är att ge barnet det den behöver och inte bli sårade..det gynnar inte någon i familjen! Troligtvis är det en period! Bara visa barnet att ni båda finns där

2018-05-03
8kee6
8kee6

Har ni några bra tips hur man kan stöta den andra föräldern på något vis? Eftersom detta känns jätte jobbig och sårande.

2018-05-02
Sotaella
Sotaella
Barn på 2 år och 9 månader

Samma här å sonen är 3,5 år så här har det inte släppt ännu. Funkar bara om jag är iväg! Dottern på 2 år däremot tar både min å pappans famn utan problem!

2018-05-02
8kee6
8kee6

Nej.. det försvinner sen. Det går i perioder att det bara är ena föräldern som kan trösta.. som tex vår 2 åring är grymt mammig just nu och för typ 3 veckor sedan va det bara pappa som gällde.. Så det försvinner:)

2018-05-02
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...