App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Viktnedgång

Hej. Jag gick upp 30kg under grav, från 48-78. Direkt efter förlossning gick jag ner 5kg varav bebis vägde 4. Nu ca ett år senare väger jag 71 även fast jag gått mkt promenader o röet på mig mkt. De jag stör mig på är att min Min mage hänger en del o de e lite lös hud efter ett barn o magen e tung o man kan känna typ som knölar inuti magen. Är de nån som har erfarenhet av detta? Asså har samma som mig? :) skulle varit intressant o höra :)

2018-05-01
selina123
selina123
Barn på 2 år och 9 månader

Gick upp på tok för mycket under min första graviditet 2013. Gick ner allt igen och väntar nu mitt tredje barn o är mycket mer medveten om att hålla vikten så gått de går. Har väldigt mjuk mage efter graviditeterna (som lussebullsdeg hehe) men har oxå väldigt mycket knölar under huden så att säga. Känner dom tydligt nu lär jag är gravid o magen är spänd oxå.

2018-06-10
Nicolina90
Nicolina90

Jag gick upp från 75 till 91kg och efter två veckor efter förlossningen väger jag 81. Amningen hjälper till väldigt mycket om man gör det. Jag har några kilo kvar att arbeta bort själv:)

2018-06-10
Angelicajohansson
Angelicajohansson

Jag har också gått ner alla mina kilon tillbaka till platt mage alla gånger men jag körde gravidpilates under alla graviditeter och ska göra det denna gång nu också. Hjälper enormt mycket till återhämtningen efter förlossningen.

2018-06-10
flingan32
flingan32

Kom på ett tillägg:
Det som hjälpt mig mest med magmusklerna är två enkla övningar. Den ena är att gå runt och spänna magen, som om någon skulle slå dig. Kanske inte full spänning eftersom att man då skulle bli helt matt. ;)
Den andra övningen är att, som i yoga och pilates, dra in naveln mot ryggraden.
Bägge övningarna ger god muskulatur och stabilitet. Jag använder mig av dem även då jag bär sonen (kanske främst den första), nu när han väger nästan 9 kg för att undvika ryggont.
Därtill tror jag (har läst, men vem vet) att de hjälper mot separerade magmuskler. Mina har i alla fall märkbart gått ihop från ett par centimeters mellanrum.

2018-05-04
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader

Kan rekommendera att träna med Mamma Fitness för att få ordning på magen och gå ner några kilon (om det är det du är ute efter). Mycket bra och proffsig hjälp!

2018-05-03
linda_100
linda_100

Jag har gått ner alla mina kilon, men det där med knöl kan jag känna igen mig i. Det är som att det blir en knöl och sedan efter en stund glider den undan. Någon annan som vet vad det handlar om?

2018-05-01
LenaGo
LenaGo
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...